Search

Naručivanje

  • Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe, mail-om ili telefonski.
    Kupcem se smatra svaka punoljetna osoba koja naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
  • Sve cijene izražene su u kunama (kn)..
  • Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere proizvod(e) te potvrdi način plaćanja.

Plaćanje

  • Naručene proizvode možete platiti sljedećim putem:
  • putem virmana ili opće uplatnice
  • internet bankarstvom
  • kreditnim karticama American Express, MasterCard, Visa i Diners:
  • pouzećem – plaćanje prilikom preuzimanja robe

 

 

WSPay™ - Web Studio payment gateway

Dostava

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.
Dostava proizvoda vrši se odmah nakon izvršene kupnje i u pravilu se proizvodi dostavljaju u roku od 48 sati. Iznimno taj rok može biti do 72 sata od predane narudžbe odnosno obavljene kupnje. Dostava se vrši dostavnim službama-paketnom distribucijom.

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj iznosi 25,00 kn fiksno za pakete težine do 10 kg.

Za iznos veći od 399,00 kn dostava je potpuno besplatna na području RH.

Internacionalna dostava

Dostava za područje BIH (Bosne i Hercegovine)  iznosi 5.00 eura.

Ostala internacionalna dostava se vrši prema važećem cjeniku.

Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirati ćemo Vas koristeći kontakt podatke koje ste naveli pri naručivanju.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Pravne informacije

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za narudžbu/plaćanje/dostavu naših proizvoda. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.Jamčimo da osobni podaci kupaca neće biti dani na uvid i uporabu trećim osobama bez prethodnog izričitog i pisanog odobrenja kupca, osim ako je na to ob

Reklamacije

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen.
Ukoliko je pošiljka oštećena, molimo da istu odbijete preuzeti i tražite da dostavljač sastavi zapisnik o oštećenju. Pošiljka će se vratiti nama, a Vi ćete dobiti novu bez ikakve naknade.
Pri primitku pošiljke provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu.
Kupac ima pravo vratiti artikle koji nisu naručeni i artikle koji imaju grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu. Prodavatelj će odobriti povrat robe nakon međusobnog dogovora (telefonom ili e-mailom), te će Kupcu poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova.
Pri reklamaciji proizvoda dužni ste priložiti račun kao dokaz o vremenu kupnje.

Sigurna kupnja

Sigurnost plaćanja
Sigurnost plačanja je osigurana SSL protokolom
Od početka poslovanja do danas, nikada se nije dogodio gubitak sredstava naših kupaca.

Sigurnost dostave
Proizvode koje ste naručili moraju do vas stiči u ispravnom stanju i na vrijeme. Rizik dostave kompletno preuzimamo mi i tek od dana zaprimanja naručenog proizvoda počinje teći rok od 14 dana za reklamacije i pritužbe.
Sigurnost povrata
Ukoliko ste preuzeli proizvod i kasnije otkrili da vam iz bilo kojeg razloga ne odgovara možete ga vratiti u roku od 14 dana od dostave i bez ikakvog objašnjenja i za njega dobiti povrat novca od nas.

Savjetovalište

Ukoliko imate pitanja vezanih za korištenje pčelinjih proizvoda ili želite savjet o tome koji je proizvod najbolji za vas rado ćemo Vam pružiti odgovore na Vaša pitanja.

Najčešča pitanja FAQ

Share

Preko 10 000

kupaca u Hrvatskoj i inozemstvu probalo je naše proizvode.

Više od 95%

kupaca je zadovoljno ili iznimno zadovoljno našim proizvodima.

Više od 60%

kupaca se vratilo u ponovljenu kupnju.

Preko 45%

su nam stalni kupci koji redovito koriste naše proizvode.

Dubravka Novak, Zagreb

"Već duže vrijeme u obitelji koristimo proizvode Pčelarstva Veber-Medel. Imam sedmero unučadi i  čajeve redovito zaslađujemo Cimetnim medom s propolisom. Suprug boluje od karcinoma debelog crijeva i redovito konzumira imunomed čime podiže imunitet organizma i Med s aronijom za čišćenje organizma.  No proizvod broj 1 je sigurno Revital komplex-matična mliječ u kombinaciji sa propolis kapima. Prirodno i zdravo i nama nezamjenjivo."

Gordana Jelenić, Pula

„Ja sam jako zadovoljna sa  proizvodima Pčelarstva Veber, a sve sam ih kupovala i isprobala. Revital komplex s Matičnom mliječi je fantastičan. Svaka čast samo tako dalje pozitivno.“

Zdravka Gašparac, Zagreb

„Ako želite isprobati Imunomed  za podizanje imuniteta – preporučujem Pčelarstvo Veber-Medel jer je njihov proizvod najbolji  na tržištu.“

Sanja Katalinić, Opatija

Jako smo bili zadovoljni Imunomedom. Za preporučiti..“

Mirna Smitd, Zagreb

Prezadovoljni smo  sa sva tri proizvoda koje smo kupili (revital komplex s maticnom mliječi, imunomed i propolis kapi), fini su, malo jaci od obicnog meda pa ih ipak malo sporije konzumiram. Ovaj med sa maticnom mliječi mi je diivan, doduše malo skup posto je malo pakiranje pa se njime malo rjedje pocastim iako mi je najdrazi. Uglavnom sam ga uzimala kad sam trebala "bildati" imunitet malo jace. Imunomed znam jesti i na zlicicu i na kruhu i na palacinkama. Iako mu je okus dosta jak, super je, a vjerujem i zdraviji od obicnog meda“
091 410 4422
Kvarnerska 17, Sl.Brod
Brza i povoljna dostava u cijeloj Hrvatskoj i EU
Iskoristite mogućnost plačanja do 6 rata karticama
Sigurna online kupovina (koristimo SSL zaštitu)
Mnoštvo priznanja i jamstvo kvalitete proizvoda
Pitajte nas