Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

 

Naš poklon paket We love local je naš osobni odabir za darivanje sa stilom,a uz to prirodno i zdravo. Poruka koju šaljete izboroom ovog poklon paketa je podrška lokalnim proizvođačima, briga za okoliš i prirodnu i potporu malim i vrijednim ljudima koji marljivo i vrijedno rade te stvaraju vrhunske proizvode.

Ono što ćete pokloniti izborom ovog vrhunskog poklon paketa je sljedeće;

  • Svijeća od pčelinjeg voska u limenki
  • Med Bagrem sa saćem- 140g
  • Posuda za med od maslinovog drveta
  • Drvena žlica za med-maslinovo drvo
  • Domaći pekmez 140g

Prilagođeni pokloni

 

Personalizirajte svoje darove dodavanjem logotipa vaše tvrtke na pakiranje ili kreirajte poruku ili čestitku koju ćemo za vas ispisati te umetnuti unutar poklon paketa. Također imate mogućnost besplatno ispisati prilagođenu poklon karticu s logotipom vaše tvrtke.
Da biste provjerili našu kompletnu ponudu korporativnih poklona, posjetite našu web stranicu: www.pcelarstvo-veber.hr
Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite pomoć pri naručivanju, nazovite nas. Također nas možete kontaktirati na info@pcelarstvo-veber.hr   

Naš će stručni tim sa zadovoljstvom usko surađivati s Vama kako bi svaki poklon u potpunosti prilagodili Vašim željama i potrebama.

Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete. Nakon više od 15000 napravljenih i dostavljenih poklon paketa u dosadašnjem poslovanju preporučavamo se kao referentan i pouzdan partner.

 

Umatanje i aranžiranje –Posebno se brinemo za umotavanje i aranžiranje svih naručenih poklon paketa i košara. Vaš će poklon biti upotpunjen vrpcom ili mašnom u boji u skladu sa dizajnom i izgledom paketa te rukom ispisanom karticom s vašom osobnom porukom.

Share

We love local

29,20  s PDV-om220,01 HRK

Kategorija:
  Naš poklon paket We love local je naš osobni odabir za darivanje sa stilom,a uz to prirodno i zdravo. Poruka koju šaljete izboroom ovog poklon paketa je podrška lokalnim proizvođačima, briga za okoliš i prirodnu i potporu malim i vrijednim ljudima koji marljivo i vrijedno rade te stvaraju vrhunske proizvode. Ono što ćete pokloniti […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

We love local

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla R.Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do Otisnuto na ambalaži

We love local

Neto količina-sastav1xSvijeća od pčelinjeg voska u limenki, 1xMed Bagrem sa saćem- 140g, 1xPosuda za med od maslinovog drveta , 1xDrvena žlica za med-maslinovo drvo,1xDomaći pekmez 140g

Napomena: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.