Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Ukrasna svijeće Bubble 2kom

 

Svijeće  od 100% čistog pčelinjeg voska

imaju duže vrijeme  sagorijevanja koje je bez dima, toplim prirodnim sjajem i ugodnom aromom meda koja će oduševiti vaša osjetila. Kao i kod svih proizvoda Pčelarstva Veber, naše svijeće  su ekološki prihvatljive, ručne izrade sa  prirodnim sastojcima i bez toksina.

Vrijeme gorenja se može značajno produžiti  ako svijeću održavamo na način da fitilj povremeno podrežemo, vosak sa krajnjih stijenki svijeće nanosimo prema sredini svijeće odnosno fitilju te da svijeću povremeno ugasimo i ponovo zapalimo.

Prirodne boje i nijanse

Pčelinji vosak se vadi iz medenih okvira te može biti u raznim bojama  -od blijedo bež do tamno karamela. Boja pčelinjeg voska ovisi o tome ćime su se pčele hranile u određeno doba godine , također boja može varirati s promjenom godišnjeg doba i  mjestom pčelinjaka. Pčelinji vosak je prirodni proizvod kojeg proizvode pčele, a varijacije u nijansama su nešto što je normalno I očekivano.

Share

Ukrasna svijeće Bubble 2/1

3,59  s PDV-om27,05 HRK

Ukrasna svijeće Bubble 2kom   Svijeće  od 100% čistog pčelinjeg voska imaju duže vrijeme  sagorijevanja koje je bez dima, toplim prirodnim sjajem i ugodnom aromom meda koja će oduševiti vaša osjetila. Kao i kod svih proizvoda Pčelarstva Veber, naše svijeće  su ekološki prihvatljive, ručne izrade sa  prirodnim sastojcima i bez toksina. Vrijeme gorenja se može značajno […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Ukrasna svijeće Bubble 2/1

Napomena: Čuvati na suhom I tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti I izvora topline. Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora I čuvati van dohvata djece.

Ukrasna svijeće Bubble 2/1

Vrijeme gorenja:1 svijeća 8-10 sati
Dimenzije: visina 35 mm
Neto količina: Pakiranje 2kom svijeća 2x35 gr

Ukrasna svijeće Bubble 2/1

Proizvodi: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska