Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

 

Svježa matična mliječ

 

Naša svježa matična mliječ iz vlastite proizvodnje koju dobivamo tokom svibnja, lipnja i srpnja je proizvod koji je visokovrijedan i kvalitetan i s pravom se opisuje kao najsavršenija namirnica na svijetu ili elixir života.
Naša proizvodnja matične mliječi je smještenja na našem stacionarnom pčelinjaku u selu Ruševo kod Čaglina u Požeško-slavonskoj županiji. Ono s čim se mislimo baviti i posebno razvijati u budućnosti je unapređenje procesa i same proizvodnje matične mliječi i proizvoda na njenoj bazi.
Konzumiranje matične mliječi pomaže kod liječenja velikog broja oboljenja, dok zdrave osobe osjećaju djelotvornost u vidu energije i izdržljivosti.

Matična mliječ je visokokvalitetan proizvod i najsavršenija namirnica na svijetu.
Svježu matičnu mliječ nabavite u obiteljskom pčelarstvu Veber

 

Matična mliječ je izuzetno hranjiva, bogata raznim vitaminima, bjelančevinama i aminokiselinama. Pogodna je i za dijabetičare i sadrži važne elemente potrebne za normalnu funkciju organizma.

Matična mliječ sadrži:

 • vitamine
 • minerale
 • ugljikohidrate
 • bjelančevine i enzime
 • masti i aminokiseline

Pozitivni učinci matične mliječi na organizam:

 • pomaže kod neplodnost
 • smanjuje nivo masnoća u krvi
 • regulira krvni tlak
 • otklanja nervozu i uznemirenost
 • pojačava koncentraciju i mentalne funkcije
 • povećava izdržljivost i energiju
 • jača imunitet organizma
 • stimulitra obrambeni sistem
 • protutumorska aktivnost

Matična mliječ i neplodnost

Iako postoji veliki broj različitih preparata koji  se  učinkoviti u pomaganju s plodnošću, matična mliječ je više nego vjerojatno na samom vrhu piramide kada govorimo o prirodnoj super hrani koja može pomoći kod neplodnosti. Zbog toga što Matična mliječ sadrži široku paletu hranjivih tvari koje su neophodne za  zdravlja organizma  i pravilnu funkciju organa, vrlo je lako vidjeti kako može pomoći kod problema vezanih za neplodnost.

Redovita konzumacija visoko-kvalitetne svježe Matične mliječi pokazala se kao pomoć kod hormonalne ravnoteže i  pružanje  podrške endokrinom sustav.

Redovita konzumacija svježe matične mliječi ima utjecaj na:

 • zaštitu od djelovanja kemoterapija i zračenja
 • poticanje imunološkog sustava
 • povećanje libida
 • kao podrška jajašcima i zdravlju sperme
 • hormonalni balans
 • štiti zdravlje jetre
Nuspojave

Nuspojave su rijetke ali se mogu javiti kao alergije na matičnu mliječ ili pelud u vidu: kožnih osipa, svraba, bolova u stomaku, poremećaja u probavi, proljeva. Pri ovakvim simptomima potrebno je prekinuti uzimanje.

Izvor: Dr.Peter Kapšt-Apiterapija -Liječenje pčelinjim proizvodima

Share

1 recenzija za Svježa matična mliječ 15 g

 1. 5 od 5

  (Potvrđen vlasnik)

  Svježa maticna mlijec, uvjek svjeza i odlicna. Za svaku preporuku. Uzimamo je vec godinama i svaki puta je odlična.

Napiši recenziju

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ostvarite 10%popusta

Slažem se da se moji podaci pohrane, i povremeno koriste u svrhu slanja newslettera i drugih promo e-mailova. Razumijem da se na vlastiti zahtjev u svakom trenutku mogu ispisati s e-mail liste, zatražiti pristup svojim podacima, te ih po želji urediti ili trajno ukloniti iz vaše baze podataka (putem linka u svakom newsletteru kojeg dobijem od vas).*
Pretplatite se na naš newsletter i ostvarite popust
Share
5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 recenzija korisnika

Svježa matična mliječ 15 g

220,00 kn s PDV-om

  Svježa matična mliječ   Naša svježa matična mliječ iz vlastite proizvodnje koju dobivamo tokom svibnja, lipnja i srpnja je proizvod koji je visokovrijedan i kvalitetan i s pravom se opisuje kao najsavršenija namirnica na svijetu ili elixir života. Naša proizvodnja matične mliječi je smještenja na našem stacionarnom pčelinjaku u selu Ruševo kod Čaglina u […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (odabirom opcije plaćanja putem WSPay-a)
Dostava: 29,00 Kn (besplatna za narudžbe preko 399,00 kn)
Share
Svježa matična mliječ 15 g

Zemlja podrijetla:Republika Hrvatska
Sastojci: Svježa čista matična mliječ
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Neto količina - 15 g. , 30 g, 3x30 g

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska

Svježa matična mliječ 15 g

Način upotrebe i doziranje: Matičnu mliječ konzumirajte na način da ju stavite ispod jezika i rastopite u ustima. Na taj način matična mliječ direktno ulazi u krvožilni sustav jer je područje ispod jezika prokrvljeno i takvo uzimanje daje najbolji efekt.
Preporučena maksimalna doza je 1 gram dnevno za odrasle osobe.
Za djecu stariju od 2 godine preporučuje se maksimalna doza od 0.5 grama.
Matičnu mliječ je koristiti najbolje ujutro prije jela. Ne preporučuje se uzimanje matične mliječi u večernjim satima jer matična mliječ "podiže" energiju u organizmu te može izazvati nesanicu.
Jedan od bitnih elemenata za dobivanje pravog efekta korištenjem matične mliječi je vrlo važna stvar da se matična mliječ treba uzimati u kontinuitetu odnosno redovito svaki dan u zadanom vremenskom periodu.

Svježa matična mliječ 15 g

Način čuvanja: Da bi se matična mliječ sačuvala duži period neophodne su posebne mjere opreza. Matična mliječ je osjetljiva na svjetlost, temperaturu i zrak. Svježa i čista matična mliječ se čuva u zamrzivaču na temperaturi - 18 celzija, a kad se otvori i dok se ne potroši u hladnjaku na temperaturi do +4 stupnja ili u zamrzivaču.

Matična mliječ zapakirana na odgovarajući način(tamna bočica, hermetički poklopac) i čuvana u zamrzivaču može se čuvati do godinu dana, dok je jedan od boljih načina čuvanja matične mliječi u medu jer je med stabilizator i sve uronjeno u med u postojanim uvjetima može se sačuvati na duže vrijeme.

Svježa matična mliječ 15 g

Preuzimanje i dostava: Možete nas kontaktirati i dogovoriti preuzimanje svježe matične mliječi kod nas u Slavoniji ili u Zagrebu i Rijeci, na našim prodajnim mjestima. Također, na zahtjev kupaca moguće je i slanje brzom dostavnom službom-24 sata-u takozvanom hladnom neprekinutom lancu što znači posebno pakiranje u termostiroporne zaštitene kutijice koje održavaju temeraturu, preuzimanje od strane dostavne službe u 18.00 sati i ekspresna dostava sljedeći dan do 12.00 sati.

Svježa matična mliječ 15 g

Napomena: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.