Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Svijeće advent napravljene od pčelinjeg voska potpuno su prirodne i ekološki prihvatljive.
Pčelinji vosak je slatko obnovljivo gorivo, koje gori dugo i jasno, nije toksičan, pročišćava zrak
oslobađajući negativne ione i time je poželjan za nas sve te tako fino miriše.
Vrijeme izgaranje pčelinjeg voska čak je tri puta duže nego u parafinskih svijeća i do dva
puta duže od sojinih svijeća te su time svijeće od pčelinjeg voska i najisplativije.

Naš pčelinji vosak dolazi izravno od  iz proizvodnje naših vlastitih pčala koje obilaze polja livadskog cvijeća,bagremove i kestenove šume te ostale ispaše u okruženju što rezultira time da vosak ima nježnu nijansu žute boje koja ima prirodni i aromatski miris meda. Boju i miris su stvorile naše pčele i mi ništa nismo preoblikovali ili dodavali već u našim svijećama nudimo samo ono kako nam je podarila priroda i naše vrijedne pčele.

 • 100% prirodni pčelinji vosak – 100% Natural Beeswax
 • Nevjerojatno Dugo Vrijeme Gorenja – Incredibly Long Burn Times
 • Osiguranje Kvalitete – Hand Poured & Hand Finished
 • Prirodni Miris Meda i Prirodna Boja – Natural Honey Scent and Color

Vrijeme gorenja se može značajno produžiti  ako svijeću održavamo na način da fitilj povremeno podrežemovosak sa krajnjih stijenki svijeće nanosimo prema sredini svijeće odnosno fitilju te da svijeću povremeno ugasimo I ponovo zapalimo. 

Prirodne boje i nijanse

Pčelinji vosak se vadi iz medenih okvira te može biti u raznim bojama  -od blijedo bež do tamno karamelaBoja pčelinjeg voska ovisi o tome  ćime su se pčele hranile u određeno doba godine , također boja može varirati s promjenom godišnjeg doba i  mjestom pčelinjakaPčelinji vosak je prirodni proizvod kojeg proizvode pčele, a varijacije u nijansama su nešto što je normalno I očekivano. 

Prirodni Miris Meda i Prirodna Boja – Natural Honey Scent and Color

Naš pčelinji vosak dolazi izravno od pčelara iz proizvodnje naših vlastitih pčala koje obilaze polja livadskog cvijeća,bagremove i kestenove šume te ostale ispaše u okruženju što rezultita time da vosak ima nježnu nijansu žute boje koja ima prirodni i aromatski miris meda. Boju i miris su stvorile naše pčele i mi ništa nismo preoblikovali ili dodavali već u našim svijećama nudimo samo ono kako nam je podarila priroda i naše vrijedne pčele.

100% prirodni pčelinji vosak – 100% Natural Beeswax.

Pčelinji vosak je obnovljivi, prirodni proizvod bez aditiva i dodataka. Pčelinji vosak ima netoksična svojstva što ga čini idealnim za čisto sagorjevanje..Za razliku od parafininskih svijeća, svijeće od pčelinjeg vosaka su hipoalergijske, idealane za osobe s alergijama ili drugim osjetljivostima te se preporučavaju kao pomoč u oblažavanju simptoma alergija. Negativni ioni, koje pri sagorjevanju oslobađaju svijeće od pčelinjeg voska utječu na čovjekovo raspoloženje i pospješuju da se osječamo bolje.

Nevjerojatno Dugo Vrijeme Gorenja – Incredibly Long Burn Times

Svijeće od pčelinjeg voska imaju dugotrajnu gorivost . Pri izgaranju nema dima i čađi. One gore svjetlije, više i čišće od bilo koje druge vrste svijeća i time imaju bolju vrijednost u usporedbi s ostalim svijećama.

Osiguranje Kvalitete – Hand Poured & Hand Finished

Svaka naša svijeća je ručni rad i nakon što se ukloni iz kalupa prolazi kontrolu kvalitete kako bi se osiguralo da se svaka svijeća izlije ispravno-ne želimo mjehuriće zraka,labave fitilje,kozmičke crte i druge nesavršenosti.Ako se takav proizvod i pojavi pri završnoj inspekciji kvalitete se odstranjuje i ide ponovo na topljenje.Na taj način osiguravamo da naši kupci dobiju ispravne i vrhunske proizvode-ručno rađene i visokokvalitetne.

Share

3 recenzije za Svijeće Advent

 1. 4 od 5

  (Potvrđen vlasnik)

  Svijeće su lijepe i prekrasno mirišu te postojano gore. Voljela bih kad biste u ponudi imali iste takve (istog izgleda), ali više i deblje, možda od 15 ili 20 cm.

 2. 4 od 5

  (Potvrđen vlasnik)

  Jako su lijepe svijece, no bile bi jos bolje da su malo veće.

 3. 3 od 5

  (Potvrđen vlasnik)

  Svijeće su odlične, jedimo me zasmetalo ako naručite 4 komada sve 4 svijeće će biti zavezane zajedno jednom špagom, a ne kao što je na slici prikazano svaka svijeća sa svojim ukrasnim užetom. šteta

Napiši recenziju

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ostvarite 10%popusta

Slažem se da se moji podaci pohrane, i povremeno koriste u svrhu slanja newslettera i drugih promo e-mailova. Razumijem da se na vlastiti zahtjev u svakom trenutku mogu ispisati s e-mail liste, zatražiti pristup svojim podacima, te ih po želji urediti ili trajno ukloniti iz vaše baze podataka (putem linka u svakom newsletteru kojeg dobijem od vas).*
Pretplatite se na naš newsletter i ostvarite popust
Share
4.00 out of 5 based on 3 customer ratings
3 recenzije korisnika

Svijeće Advent

12,00 kn40,00 kn

Pakiranje: 1 kom, 4 kom
Plaćanje na rate: Do 6 rata (odabirom opcije plaćanja putem WSPaya)
Dostava: 27,50 Kn (besplatna za narudžbe preko 399 kn)
Očisti
Share
Svijeće Advent

Način čuvanja: Čuvati na hladnom mjestu van dohvata sunca.

Vrijeme gorenja 9-11 sati (1 stup 58 gr.)

Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora I čuvati van dohvata djece.

Svijeće Advent

Specifikacije:
Širina: 38.00mm
Visina: 55,0mm
Težina: 58 g