Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Svijeće od pčelinjeg voska

Svijeće napravljene od pčelinjeg voska potpuno su prirodne i ekološki prihvatljive.
Pčelinji vosak je slatko obnovljivo gorivo, koje gori dugo i jasno, nije toksičan, pročišćava zrak oslobađajući negativne ione i time je poželjan za nas sve te tako fino miriše.
Vrijeme izgaranje pčelinjeg voska čak je tri puta duže nego u parafinskih svijeća i do dva puta duže od sojinih svijeća te su time svijeće od pčelinjeg voska i najisplativije.

Naš pčelinji vosak dolazi izravno od  iz proizvodnje naših vlastitih pčala koje obilaze polja livadskog cvijeća, bagremove i kestenove šume te ostale ispaše u okruženju što rezultira time da vosak ima nježnu nijansu žute boje koja ima prirodni i aromatski miris meda. Boju i miris su stvorile naše pčele i mi ništa nismo preoblikovali ili dodavali već u našim svijećama nudimo samo ono kako nam je podarila priroda i naše vrijedne pčele.

  • 100% prirodni pčelinji vosak – 100% Natural Beeswax
  • Nevjerojatno Dugo Vrijeme Gorenja – Incredibly Long Burn Times
  • Osiguranje Kvalitete – Hand Poured & Hand Finished
  • Prirodni Miris Meda i Prirodna Boja – Natural Honey Scent and Color
Prirodne boje i nijanse

Pčelinji vosak se vadi iz medenih okvira te može biti u raznim bojama  -od blijedo bež do tamno karamelaBoja pčelinjeg voska ovisi o tome  ćime su se pčele hranile u određeno doba godine , također boja može varirati s promjenom godišnjeg doba i  mjestom pčelinjakaPčelinji vosak je prirodni proizvod kojeg proizvode pčele, a varijacije u nijansama su nešto što je normalno I očekivano. 

Vrijeme gorenja se može značajno produžiti  ako svijeću održavamo na način da fitilj povremeno podrežemovosak sa krajnjih stijenki svijeće nanosimo prema sredini svijeće odnosno fitilju te da svijeću povremeno ugasimo I ponovo zapalimo. Kada palite svijeću, upalite je vatrom u  podnožju fitilja, a ne  na vrhu fitilja

Share

Svijeća Košnica

2,39 EUR
18,00 kn s PDV-om

Svijeće od pčelinjeg voska Svijeće napravljene od pčelinjeg voska potpuno su prirodne i ekološki prihvatljive. Pčelinji vosak je slatko obnovljivo gorivo, koje gori dugo i jasno, nije toksičan, pročišćava zrak oslobađajući negativne ione i time je poželjan za nas sve te tako fino miriše. Vrijeme izgaranje pčelinjeg voska čak je tri puta duže nego u […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (Maestro , VISA, VISA Premium PBZ Card)
Dostava: 38,00 Kn (besplatna za sve narudžbe preko 399,00 kn) 2-4 radnih dana
Share
Svijeća Košnica

Način čuvanja: Čuvati na hladnom mjestu van dohvata sunca.
Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora I čuvati van dohvata djece.

Svijeća Košnica

Proizvodi : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska

Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska.
Rok trajanja: Neograničen