Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Debela svijeća od pčelinjeg voska

Debela svijeća od pčelinjeg voska koristi se za crkvena slavlja, krštenja, prve pričesti te krizme, Uskršnja i Božična slavlja i druge prigode. Naš pčelinji vosak dolazi izravno od pčelara iz proizvodnje naših vlastitih pčala koje obilaze polja livadskog cvijeća,bagremove i kestenove šume te ostale ispaše u okruženju što rezultita time da vosak ima nježnu nijansu žute boje koja ima prirodni i aromatski miris meda. Boju i miris su stvorile naše pčele i mi ništa nismo preoblikovali ili dodavali već u našim svijećama nudimo samo ono kako nam je podarila priroda i naše vrijedne pčele.

pcelinji- vosak

100% prirodni pčelinji vosak – 100% Natural Beeswax.

Pčelinji vosak je obnovljivi, prirodni proizvod bez aditiva i dodataka. Pčelinji vosak ima netoksična svojstva što ga čini idealnim za čisto sagorjevanje..Za razliku od parafininskih svijeća, svijeće od pčelinjeg vosaka su hipoalergijske, idealane za osobe s alergijama ili drugim osjetljivostima te se preporučavaju kao pomoč u oblažavanju simptoma alergija. Negativni ioni, koje pri sagorjevanju oslobađaju svijeće od pčelinjeg voska utječu na čovjekovo raspoloženje i pospješuju da se osječamo bolje.

Share

Stolna svijeća deblja-pčelinji vosak 100g.

3,45  s PDV-om25,99 HRK

Crkvena svijeća-Svijeća od voska-Voštanica-Svijeća za krizmu-Svijeća za krštenje-Uskrsna svijeća
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Stolna svijeća deblja-pčelinji vosak 100g.

Način čuvanja: Čuvati na suhom I tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti I izvora topline. Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora I čuvati van dohvata djece.

Vrijeme gorenja: 15-20 sati sati (1 svjeća 100 g)

Dimenzije: Težina 100 g, Širina 25 mm, Visina 245 mm

Stolna svijeća deblja-pčelinji vosak 100g.

Proizvodi : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska

Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska.
Rok trajanja: Neograničen