Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

 

100 % HRVATSKO

Bagrem s obronaka Papuka i Dilja, kesten iz Dvora na Uni, cvjetni medovi iz Slavonije uz područje rijeke Save i livadski medovi na rubovima Kopačkog rita u Baranji, te med sa područja Like, Gorskog kotara i Ravnih kotara su medovi iz naše proizvodnje dobiveni radom naših vrijednih pčela, a koje selimo za najboljim pašama kako bi za naše potrošače osigurali najkvalitetniji i potpuno prirodan med.

Share

Sortni med – 80 g

2,99 EUR
22,50 kn s PDV-om

Kategorija:
  100 % HRVATSKO Bagrem s obronaka Papuka i Dilja, kesten iz Dvora na Uni, cvjetni medovi iz Slavonije uz područje rijeke Save i livadski medovi na rubovima Kopačkog rita u Baranji, te med sa područja Like, Gorskog kotara i Ravnih kotara su medovi iz naše proizvodnje dobiveni radom naših vrijednih pčela, a koje selimo […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (Maestro , VISA, VISA Premium PBZ Card)
Dostava: 38,00 Kn (besplatna za sve narudžbe preko 399,00 kn) 2-4 radnih dana
Share
Sortni med – 80 g

Neto količina: 80g
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska. Područje Slavonije - sjeverni obronci Dilja i rubni djelovi Kopačkog rita u Baranji, Banovina, Lika, Velebit, Lonjsko polje

Sortni med – 80 g

Način upotrebe: Koristi se zasebno, ali i uz tople napitke kao zdravi zaslađivač (čaj, kava, frape...), za pripremu slastica, kao namaz na kruh i u slanim jelima kao dodatak. Bagremov med nezamjenjiv je u pravljenju kolača i slastica.

Sortni med – 80 g

Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi. Ako je med kristalizirao, staklenku uronite u posudu sa toplom vodom (max. temperature 40°C).

Sortni med – 80 g

Napomena: Kristalizacija je prirodno svojstvo meda i dokaz je da je med ispravan i prirodan.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži