Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Sirup Željezo       #Hand made sirupi#

Kopriva i aronija kao najjači prirodni proizvodnji za dizanje željeza i popravljanje krvne slike, uz domaći med kestena i medljikovac sa dodatkom propolisa, kadulje i borovih iglica ovome proizvodu daju ekskluzivno mjesto u paleti prirodnih lijekova i pripravaka. Vrhunski visokovrijedni sastojci garancija su vrijednosti ovoga sirupa i njegovog blagotvornog djelovanja na zdravlje.

Sirup željezo se koristi kod:

  • problema sa krvnom slikom
  • lošeg imuniteta
  • niskog željeza u krvi
  • čiščenja organizma od toksina
  • problema sa kašljem, astmom, bronhitisom i astmom
  • želudčanih i ostalih probavnih problema
  • urinarnih infekcija

sirup-kadulja-aronija

Share
5.00 out of 5 based on 7 customer ratings
7 recenzije korisnika

Sirup Željezo -125 ml

7,70  s PDV-om58,02 HRK

Pakiranje: 125 ml
Kategorija:
Sirup Željezo       #Hand made sirupi# Kopriva i aronija kao najjači prirodni proizvodnji za dizanje željeza i popravljanje krvne slike, uz domaći med kestena i medljikovac sa dodatkom propolisa, kadulje i borovih iglica ovome proizvodu daju ekskluzivno mjesto u paleti prirodnih lijekova i pripravaka. Vrhunski visokovrijedni sastojci garancija su vrijednosti ovoga sirupa i njegovog […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Sirup Željezo -125 ml

Sastojci: Med kesten 45 %, Medljikovac 35%, Matični sok aronija 5%., Tinktura koprive 4%, Tinktura kadulje 3%, Otopina borovih iglica 7%, Propolis 1%

Sirup Željezo -125 ml

Način čuvanja: Čuvati na suhom I tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti I izvora topline, a nakon otvaranja u hladnjaku.
Primjena: Sirup se konzumira 2 puta dnevno po 1 čajna žlica-samostalno ili sa vodiom, čajem ili sokom.. Isto se odnosi na odrasle i na djecu od 2 godine starosti.

Sirup Željezo -125 ml

Neto količina: 125 ml
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Napomena: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode. Trudnice ne smiju koristiti proizvode od borovih iglica ili drugih zimzelenih biljaka jer određeni aktivni sastojci u njima im mogu naštetiti.

Sirup Željezo -125 ml

Proizvodi i puni : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska

Sirup Željezo -125 ml

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI:
Svi tekstovi i članci su pisani u dobroj namjeri i kao neobavezni savjeti temeljeni na iskustvima i literaturi i kao takvi ne predstavljaju zdravstvene tvrdnje. Proizvod koristite na vlastitu odgovornost. Ukoliko koristite lijekove posavjetujte se sa liječnikom. O svim možebitnim pitanjima tražite savjet od stručne osobe, liječnika ili lijekarnika.