Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Sirup Đumbir-Zeleni čaj      #Hand made sirupi#

Kombinacija đumbira, meda i zelenog čaja nenadmašna je mješavina i ima brojne zdravstvene prednosti. Uz navedene sastojke u sastavu sirupa je i propolis te borove iglice koji su u funkciji borbe protiv kašlja, bronhitisa, prehlade i raspiratornih problema kao i jačanja imuniteta. Đumbir je bogat vitaminom C, elementima u tragovima (magnezij, kalij, natrij, željezo) i antioksidansima te je stoga vrlo koristan za zdravlje. Ovaj ljekoviti korijen ubrzava metabolizamsnižava kolesterol, smanjuje nadutost i zatvor, a sve to doprinosi gubitku kilograma. Zeleni čaj je također pogodan proizvod za mršavljenje i protiv suvišnih kilograma kao i u čiščenju organizma.

Ovaj sirup djeluje i utječe na sljedeće:

  • ublažava bol i djeluje protuupalno
  • pozitivni učinci na probavne probleme i gubitak apetita
  • djeluje preventivno protiv prehlade
  • jača imunitet organizma
  • pospješuje cirkulaciju krvi
  • detox organizma
  • pomaže u borbi protiv suvišnih kilograma i čišćenju organizma

sirup-đumbir-zeleni čaj

Share

Sirup Đumbir-Zeleni čaj 125ml

7,70  s PDV-om58,02 HRK

Pakiranje: 125 ml
Kategorija:
Sirup Đumbir-Zeleni čaj      #Hand made sirupi# Kombinacija đumbira, meda i zelenog čaja nenadmašna je mješavina i ima brojne zdravstvene prednosti. Uz navedene sastojke u sastavu sirupa je i propolis te borove iglice koji su u funkciji borbe protiv kašlja, bronhitisa, prehlade i raspiratornih problema kao i jačanja imuniteta. Đumbir je bogat vitaminom C, […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Sirup Đumbir-Zeleni čaj 125ml

Sastojci: Med bagrem 80 %,, Tinktura đumbira i zelenog čaja 3,8%, Otopina borovih iglica 15%, Propolis 1,2%

Sirup Đumbir-Zeleni čaj 125ml

Način čuvanja: Čuvati na suhom I tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti I izvora topline, a nakon otvaranja u hladnjaku.
Primjena: Sirup se konzumira 2 puta dnevno po 1 čajna žlica-samostalno ili sa vodiom, čajem ili sokom.. Isto se odnosi na odrasle i na djecu od 2 godine starosti.

Sirup Đumbir-Zeleni čaj 125ml

Neto količina: 125 ml
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Napomena: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode. Trudnice ne smiju koristiti proizvode od borovih iglica ili drugih zimzelenih biljaka jer određeni aktivni sastojci u njima im mogu naštetiti.

Sirup Đumbir-Zeleni čaj 125ml

Proizvodi i puni : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska

Sirup Đumbir-Zeleni čaj 125ml

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI:
Svi tekstovi i članci su pisani u dobroj namjeri i kao neobavezni savjeti temeljeni na iskustvima i literaturi i kao takvi ne predstavljaju zdravstvene tvrdnje. Proizvod koristite na vlastitu odgovornost. Ukoliko koristite lijekove posavjetujte se sa liječnikom. O svim možebitnim pitanjima tražite savjet od stručne osobe, liječnika ili lijekarnika.