Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Poklon-Terakota

Recite “hvala” svojim najcjenjenijim klijentima, čestitajte sretan rođendan kolegama ili se zahvalite za sjajno obavljen posao vašim zaposlenicima s pokon paketima od prirodnih i domaćih autohtonih proizvoda od meda. Imamo poklone za svaku priliku i svaki proračun! Odaberite između različitih kutija, poklon košara, prilagođenih staklenki za med i još mnogo toga!

Domaći cvjetni med iz Slavonije, kamenica za držanje meda7premium svijeća od pčelinjeg voska i bagremov med sa eko orasima čine ovaj paket posebnim i primamljivim. Birani proizvodi i originalno aranžiranje zadovoljit će sve one kojima bude darovan, a onima koji daruju izmamiti smiješak zbog dobrog i pametnog odabira poklona. Paket Terakota je originalan i lijep poklon sa domaćim autohtonim proizvodima,

Poklon Terakota sadržava:

  • Bagremov med sa orasima ili lješnjacima 250g
  • Kamenica-posuda za držanje meda ili Premium svijeća od pčelinjeg voska
  • Bagremov med sa smokvama ili  bademima 250g
  • Aranžman i dekoracija

 

Prilagođeni pokloni: Personalizirajte svoje darove dodavanjem logotipa vaše tvrtke na pakiranje ili kreirajte poruku ili čestitku koju ćemo za vas ispisati te umetnuti unutar poklon paketa. Također imate mogućnost besplatno ispisati prilagođenu poklon karticu s logotipom vaše tvrtke.
Da biste provjerili našu kompletnu ponudu korporativnih poklona, posjetite našu web stranicu: www.pcelarstvo-veber.hr
Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite pomoć pri naručivanju, nazovite nas. Također nas možete kontaktirati na info@pcelarstvo-veber.hr   

Naš će stručni tim sa zadovoljstvom usko surađivati s Vama kako bi svaki poklon u potpunosti prila-godili Vašim željama i potrebama.

Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete. Nakon više od 15000 napravljenih i dostavljenih poklon paketa u dosadašnjem poslovanju preporučavamo se kao referentan i pouzdan partner.

Umatanje i aranžiranje
Posebno se brinemo za umotavanje i aranžiranje svih naručenih poklon paketa i košara. Vaš će poklon biti upotpunjen vrpcom ili mašnom u boji u skladu sa dizajnom i izgledom paketa te rukom ispisanom karticom s vašom osobnom porukom.

 

 

Share

Poklon-Terakota

29,20  s PDV-om220,01 HRK

Kategorija:
Poklon-Terakota Recite “hvala” svojim najcjenjenijim klijentima, čestitajte sretan rođendan kolegama ili se zahvalite za sjajno obavljen posao vašim zaposlenicima s pokon paketima od prirodnih i domaćih autohtonih proizvoda od meda. Imamo poklone za svaku priliku i svaki proračun! Odaberite između različitih kutija, poklon košara, prilagođenih staklenki za med i još mnogo toga! Domaći cvjetni med […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Poklon-Terakota

Proizvodi: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska

Napomena: Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti i izvora topline. Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora I čuvati van dohvata djece.

Poklon-Terakota

Neto količina: 1xmed sa lješnjacima 250 g, 1xmed sa orasima 250g, 1x kamenica-posuda za med ili Premium svijeća od pčelinjeg voska, aranžman

Najbolje upotrijebiti do:Otisnuto na ambalaži