Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Poklon paket Premium

Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično značenje. Jedan od takvih je poslovno darivanje. Sve što vam treba je da primatelja oduševite i razveselite, ali i da se isteknete među konkurencijom. Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete.

Poklon paket Premium u exlusiv drvenoj kutiji dolazi sa odabranim premium proizvodima. Neka vam ovaj izvanredni paket bude poklon za vaše poslovne partnere ili rodbinu. Poklon paket Premium je jedan od naših najprodavanijih paketa i svako kome ovaj paket bude namijenjen i poklonjen ostaje iznenađen i zadovoljan. Sa poklon paketom Premium ne možete pogriješiti.

POSLOVNI DAROVI

Poklonite svojim poslovnim partnerima i klijentima originalni i zdravi poklon.

Za poslovne subjekte (poduzeća, obrte, suvenirnice, turističke zajednice..i druge) nudimo mogućnost brandiranja proizvoda njihovim logom, sloganom ili porukom.

Nudimo široku lepezu proizvoda za poslovne subjekte – od pojedinačnih proizvoda pogodnih za jednostavno i praktično darivanje do gotovih poklon košara i paketa-aranžiranih i dekoriranih prema prigodi.

Poklon paket Slavonija sadrži:

  • Posuda za med od maslinovog drveta
  • Liker od meda u ukrasnoj ili keramičkoj boci 200ml
  • Bagremov med sa domaćim orasima 400g
  • Svijeća od pčelinjeg voska u limenki
  • Žlica za med od masline
  • Exlusiv ukrasna drvena poklon kutija
  • dekoracija i aranžman

 

Zašto izabrati poslovne poklone?

*Ostajete u kontaktu s klijentima
Neovisno o tome gdje se nalazio klijent, bilo to u ulici do vašeg poduzeća ili na drugoj strani države ili kontinenta, pokloni, čak i oni mali, klijentu će biti podsjetnik na vas.  Nije loše biti nekome „na pameti“ i onda kada niste na sastanku ili u mail prepisci.

*Ističete se od konkurencije
Vjerojatno niste jedini poslovni partner s kojim klijent surađuje, ali dobrim izborom poklona možda ćete im postati najdraži. U svakom slučaju ćete se istaknuti od ostalih.

*Osnažujete vlastiti brend
Personalizirani poklon koji će se klijentu svidjeti automatski će povezivati s vama i vašom firmom.

Share

Poklon paket Premium

79,50  s PDV-om598,99 HRK

Kategorija:
Poklon paket Premium Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Poklon paket Premium

Sadrži-neto količina: 1xPosuda za med od maslinovog drveta,
1xLiker od meda u ukrasnoj ili keramičkoj boci 200ml,
1xBagremov med sa domaćim orasima 400g,
1xSvijeća od pčelinjeg voska u limenki,
1xŽlica za med od masline,
1xExlusiv ukrasna drvena poklon kutija,
dekoracija i aranžman

Poklon paket Premium

Najbolje upotrijebiti do:Otisnuto na ambalaži

Poklon paket Premium

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska