Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Poklon set Tea lights od 100% pčelinjeg voska i prirodni balzam za usne dar je koji će obradovati svakoga. Poklonite ovaj set i oduševite originalnosti.

Svijeće od 100% čistog pčelinjeg voska

imaju duže vrijeme sagorijevanja koje je bez dima, toplim prirodnim sjajem i ugodnom aromom meda koja će oduševiti vaša osjetila. Kao i kod svih proizvoda Pčelarstva Veber, naše svijeće su ekološki prihvatljive, ručne izrade sa  prirodnim sastojcima i bez toksina.

tea-lights

Vrijeme gorenja se može značajno produžiti  ako svijeću održavamo na način da fitilj povremeno podrežemo, vosak sa krajnjih stijenki svijeće nanosimo prema sredini svijeće odnosno fitilju te da svijeću povremeno ugasimo i ponovo zapalimo.

Prirodne boje I nijanse

Pčelinji vosak se vadi iz medenih okvira te može biti u raznim bojama  -od blijedo bež do tamno karamela. Boja pčelinjeg voska ovisi o tome ćime su se pčele hranile u određeno doba godine , također boja može varirati s promjenom godišnjeg doba i  mjestom pčelinjaka. Pčelinji vosak je prirodni proizvod kojeg proizvode pčele, a varijacije u nijansama su nešto što je normalno I očekivano.

Share

Poklon paket- Pčelinji vosak

9,95 EUR
75,00 kn s PDV-om

Poklon set Tea lights od 100% pčelinjeg voska i prirodni balzam za usne dar je koji će obradovati svakoga. Poklonite ovaj set i oduševite originalnosti. Svijeće od 100% čistog pčelinjeg voska imaju duže vrijeme sagorijevanja koje je bez dima, toplim prirodnim sjajem i ugodnom aromom meda koja će oduševiti vaša osjetila. Kao i kod svih […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (Maestro , VISA, VISA Premium PBZ Card)
Dostava: 38,00 Kn (besplatna za sve narudžbe preko 399,00 kn) 2-4 radnih dana
Share
Poklon paket- Pčelinji vosak

Proizvodi : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla R.Hrvatska

Poklon paket- Pčelinji vosak

Sadržaj: Svijeće lučice -6 komada, balzam za usne-1 komad

Način čuvanja: Čuvati na suhom I tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti I izvora topline. Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora I čuvati van dohvata djece.