Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Okusi mediterana

Donosimo Vam ovaj izvanredan poklon paket iz linije Okusi mediterana koji svojim sastavom odiše mirisima i okusima Mediteranskog podneblja i načina mediteranskog života.

Med sa dalmatinskim smokvama, med sa bademima, med sa orasima, propolis, melem krema i prirodna svijeća od čistog pčelinjeg vosaka sastav su ovog poklon paketa –jednog od naših najprodavanijih proizvoda.

Naši kupci su zadovoljni raznolikosti sadržaja i prirodnim izgledom kao i eko prihvatljivom ambalažom proizvoda. Poklon paket Okusi mediterana će biti Vaš najbolji izbor za voljenu osobu, kao dar za rođendan ili dar za posjetu obitelji i prijateljima, ali isto tako i poklon za poslovne partnere, kupce, zaposlenike i dar zahvale onima kojima se želite zahvaliti.

okusi-mediterana

U potrazi ste za poklonima za poslovne partnere ili za Vaše najdraže? Bliže se dani darivanja.
Izaberite atraktivne poklone koje smo pažljivo pripremili za Vas.
Svaki poklon dolazi u prigodnoj kartonskoj kutiji s mogućnosti personalizacije. Pošaljite nam svoje podatke ili poruku i za vas ćemo napisati Vašu prigodnu čestitku.

Brza isporuka, vrhunski proizvodi i osmijeh na licima onih kojima ćete iste pokloniti su neizostavni!
U našoj ponudi izaberite Exlusive ili De luxe poklon pakete- originalni poklon za svaku priliku!

 

POSLOVNI DAROVI

Poklonite svojim poslovnim partnerima i klijentima originalni i zdravi poklon.

Za poslovne subjekte (poduzeća, obrte, suvenirnice, turističke zajednice..i druge) nudimo mogućnost brandiranja proizvoda njihovim logom, sloganom ili porukom.

KODAK Digital Still Camera

Nudimo široku lepezu proizvoda za poslovne subjekte – od pojedinačnih proizvoda pogodnih za jednostano i praktično darivanje do gotovih poklon košara i paketa-aranžiranih i dekoriranih prema prigodi.

Umatanje i aranžiranje
Posebno se brinemo za umotavanje i aranžiranje svih naručenih poklon paketa i košara .Vaš će poklon biti upotpunjen vrpcom ili mašnom u boji u skladu sa dizajnom i izgledom paketa te rukom ispisanom karticom s vašom osobnom porukom.

 

Zašto izabrati poslovne poklone?

*Ostajete u kontaktu s klijentima
Neovisno o tome gdje se nalazio klijent, bilo to u ulici do vašeg poduzeća ili na drugoj strani države ili kontinenta, pokloni, čak i oni mali, klijentu će biti podsjetnik na vas.  Nije loše biti nekome „na pameti“ i onda kada niste na sastanku ili u mail prepisci.

*Ističete se od konkurencije
Vjerojatno niste jedini poslovni partner s kojim klijent surađuje, ali dobrim izborom poklona možda ćete im postati najdraži. U svakom slučaju ćete se istaknuti od ostalih.

*Osnažujete vlastiti brend
Personalizirani poklon koji će se klijentu svidjeti automatski će povezivati s vama i vašom firmom.

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gifts/

Share
5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
2 recenzije korisnika

Poklon paket Okusi Mediterana

24,16  s PDV-om182,03 HRK

Kategorija:
Okusi mediterana Donosimo Vam ovaj izvanredan poklon paket iz linije Okusi mediterana koji svojim sastavom odiše mirisima i okusima Mediteranskog podneblja i načina mediteranskog života. Med sa dalmatinskim smokvama, med sa bademima, med sa orasima, propolis, melem krema i prirodna svijeća od čistog pčelinjeg vosaka sastav su ovog poklon paketa –jednog od naših najprodavanijih proizvoda. […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Poklon paket Okusi Mediterana

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla R.Hrvatska

Poklon paket Okusi Mediterana

Neto količina Med sa smokvama 140g., Med sa orasima 140g., Med sa bademima 140g., Propolis 10ml., Svijeća od pčelinjeg voska 50 g. Pčelinji melem 20g.
Najbolje upotrijebiti do Otisnuto na ambalaži