Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

 

Medica u amfori 200ml

Ovaj originalni i exlusiv poklon paket Medica u amfori je namijenjen za darivanje kako u poslovnim tako i u privatnim prilikama. Svatko će se obradovati unikatnom i originalnom poklonu sa Domaćom rakijom od meda kao vrhunskim aperitivom.

Boca je vrlo lijepa te se nakon korištenja sadržaja može ponovo upotrijebiti kao spremnik za žestoka pića, likere ili domaće rakije. Također odlično se uklapa i kao ukras u razne ambijente i interijere kao rustikalni ukras.

Naš će stručni tim sa zadovoljstvom usko surađivati s Vama kako bi svaki poklon u potpunosti prilagodili Vašim željama i potrebama.

Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete. Nakon više od 15000 napravljenih i dostavljenih poklon paketa u dosadašnjem poslovanju preporučavamo se kao referentan i pouzdan partner.

Umatanje i aranžiranje
Posebno se brinemo za umotavanje i aranžiranje svih naručenih poklon paketa i košara. Vaš će poklon biti upotpunjen vrpcom ili mašnom u boji u skladu sa dizajnom i izgledom paketa te rukom ispisanom karticom s vašom osobnom porukom.

Share

Poklon paket- medica u amfori 200ml

17,92 EUR
135,00 kn s PDV-om

  Medica u amfori 200ml Ovaj originalni i exlusiv poklon paket Medica u amfori je namijenjen za darivanje kako u poslovnim tako i u privatnim prilikama. Svatko će se obradovati unikatnom i originalnom poklonu sa Domaćom rakijom od meda kao vrhunskim aperitivom. Boca je vrlo lijepa te se nakon korištenja sadržaja može ponovo upotrijebiti kao […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (Maestro , VISA, VISA Premium PBZ Card)
Dostava: 38,00 Kn (besplatna za sve narudžbe preko 399,00 kn) 2-4 radnih dana
Share
Poklon paket- medica u amfori 200ml

Neto količina:1xLiker od meda 200 ml u ukrasnoj rustikalnoj amfori pakirana u poklon kutiju,
Prigodna dekoracija i aranžman

strong>Proizvodi: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska

Napomena: Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti i izvora topline. Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora I čuvati van dohvata djece.
Najbolje upotrijebiti do:Neograničeno