Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

 

SUVENIRI ZA TURIZAM

Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova.

Što je to čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” koje svatko tko je u posjetnu Hrvatskoj želi ponijeti svojim kućama. Prvenstveno su to gastro proizvodi i suveniri koje su stranci konzumirali tijekom boravka na moru pa ih sada žele i ponijeti u svoju domovinu. Rijeć je o vinima, maslinama, bademima, smokvama, čokoladama, suhomesnatim proizvodima, maslinovom ulju, tarfufima, medu i proizvodima od meda te ostalim delicijama i delikatesama. Naravno neizostavne su i domaće rakije i likeri kao i vrhunski sirevi te razni morski plodovi.

S obzirom na to da miris od svih osjetila najuspješnije evociraju uspomene, turisti u Hrvatskoj često kupuju paketiće lavande, ali i svijeće od mirisnog pčelinjeg voska, unikatne rukotvorine i proizvodi od keramike, metala, drveta i kamena te ostali autohtoni suveniri kao i ručno rađeni nakit.

Med je jedinstvena hrana iz prirode koje za nas prikupljaju naše pčele. Med je onakav kakvog su ga naše pčele donijele i u neizmjenjenom obliku dolazi pred naše kupce- bez industrijske prerade i drugih dodataka.

Naši pčelinji proizvodi su 100 % prirodni i sakupljani na lokalitetima netaknute prirode širom Republike Hrvatske. Hrvatske vrste meda slove za jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gift

Drvena poklon kutijica sa 6 vrsta meda u malim staklenkama od 43 grama I sapunom od propolisa I pčelinjeg voska je idealan poklon dragim osobama. Često se kupuje I kao suvenir u turističkim mjestima te se nosi kućama širom svijeta kao znak sječanja na ljetovanje I Hrvatsku općenito.

Šumski med, cvjetni med, kestenov med, bagremov med, med od lipe I med od uljane repice su medovi iz naše proizvodnje dobiveni širom lijepe naše R. Hrvatske I uklopljeni u drvenu poklon kutijicu sa sapunom od meda I propolisa dočaravaju Okuse meditarana I mediteranskog načina življenja.

POSLOVNI DAROVI

Poklonite svojim poslovnim partnerima i klijentima originalni i zdravi poklon.

Za poslovne subjekte (poduzeća, obrte, suvenirnice, turističke zajednice..i druge) nudimo mogućnost brandiranja proizvoda njihovim logom, sloganom ili porukom.

Nudimo široku lepezu proizvoda za poslovne subjekte – od pojedinačnih proizvoda pogodnih za jednostano i praktično darivanje do gotovih poklon košara i paketa-aranžiranih i dekoriranih prema prigodi.

Personalizirani pristup
Odaberite opcije pakiranja -drvena kutija,kartonska kutija,limena kutija
Odaberi opcije aranžiranja- celofan,kraft papir,personalizirana naljepnica

Odaberite opcije sadržaja -U mogučnosti smo napraviti proizvode i pakete prema vašim željama i prijedlozima

RAZNE PRIGODE I DOGAĐAJI
  • svadbeni poklončići zahvale za goste
    božični pokloni
  • Poklon suveniri dobrodošlice za goste
    Gastro poklon paketi

Zašto izabrati poslovne poklone?

*Ostajete u kontaktu s klijentima
Neovisno o tome gdje se nalazio klijent, bilo to u ulici do vašeg poduzeća ili na drugoj strani države ili kontinenta, pokloni, čak i oni mali, klijentu će biti podsjetnik na vas.  Nije loše biti nekome „na pameti“ i onda kada niste na sastanku ili u mail prepisci.

*Ističete se od konkurencije
Vjerojatno niste jedini poslovni partner s kojim klijent surađuje, ali dobrim izborom poklona možda ćete im postati najdraži. U svakom slučaju ćete se istaknuti od ostalih.

*Osnažujete vlastiti brend
Personalizirani poklon koji će se klijentu svidjeti automatski će povezivati s vama i vašom firmom.

 

Share
5.00 out of 5 based on 3 customer ratings
3 recenzije korisnika

Poklon Okusi Mediterana 6+1

75,00 kn s PDV-om

  SUVENIRI ZA TURIZAM Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova. Što je to čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (Maestro , VISA, VISA Premium PBZ Card)
Dostava: 34,00 Kn (besplatna za sve narudžbe preko 399,00 kn) 2-4 radnih dana
Share
Poklon Okusi Mediterana 6+1

Neto količina
1*cvjetni med 43 g
1*bagremov med 43 g
1*lipov med 43 g
1*kestenov med 43 g
1*med repica 43 g
1*šumski med 43 g
1* svijeća od pčelinjeg voska

Poklon Okusi Mediterana 6+1

Način čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti I izvora topline.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži

Poklon Okusi Mediterana 6+1

Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska
Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska