Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Poklon paket Gastro med

 

Poklon paket Gastro med je suvenirsko poklon pakiranje i sadrži 5 vrste meda sa raznih područja Hrvatske sa raznim dodacima sušenog voća. Ako želite nekoga iznenaditi, a pritom ga darivati zdravim i praktičnim poklonom Medeni gastro paket je idealni proizvod za vas. Ovaj gastro  paket ocrtava svu raznolikost i bogatstvo okusa sa raznovrsih lokaliteta u našoj zemlji.

SUVENIRI ZA TURIZAM

Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova.

Što je to čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” koje svatko tko je u posjetnu Hrvatskoj želi ponijeti svojim kućama. Prvenstveno su to gastro proizvodi i suveniri koje su stranci konzumirali tijekom boravka na moru pa ih sada žele i ponijeti u svoju do

movinu. Rijeć je o vinima, maslinama, bademima, smokvama, čokoladama, suhomesnatim proizvodima, maslinovom ulju, tarfufima, medu i proizvodima od meda te ostalim delicijama i delikatesama. Naravno neizostavne su i domaće rakije i likeri kao i vrhunski sirevi te razni morski plodovi.

S obzirom na to da miris od svih osjetila najuspješnije evociraju uspomene, turisti u Hrvatskoj često kupuju paketiće lavande, ali i svijeće od mirisnog pčelinjeg voska, unikatne rukotvorine i proizvodi od keramike, metala, drveta i kamena te ostali autohtoni suveniri kao i ručno rađeni nakit.

Med je jedinstvena hrana iz prirode koje za nas prikupljaju naše pčele. Med je onakav kakvog su ga naše pčele donijele i u neizmjenjenom obliku dolazi pred naše kupce- bez industrijske prerade i drugih dodataka.

Naši pčelinji proizvodi su 100 % prirodni i sakupljani na lokalitetima netaknute prirode širom Republike Hrvatske. Hrvatske vrste meda slove za jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gift

 

gastro.med

Za poslovne subjekte (poduzeća, obrte, suvenirnice, turističke zajednice..i druge) nudimo mogućnost brandiranja proizvoda njihovim logom, sloganom ili porukom.

Nudimo široku lepezu proizvoda za poslovne subjekte – od pojedinačnih proizvoda pogodnih za jednostano i praktično darivanje do gotovih poklon košara i paketa-aranžiranih i dekoriranih prema prigodi.

Share

Poklon paket Gastro Med 5×140 g

18,05 EUR
136,00 kn s PDV-om

Pakiranje: 5x140 g
Kategorija:
Poklon paket Gastro med   Poklon paket Gastro med je suvenirsko poklon pakiranje i sadrži 5 vrste meda sa raznih područja Hrvatske sa raznim dodacima sušenog voća. Ako želite nekoga iznenaditi, a pritom ga darivati zdravim i praktičnim poklonom Medeni gastro paket je idealni proizvod za vas. Ovaj gastro  paket ocrtava svu raznolikost i bogatstvo […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (Maestro , VISA, VISA Premium PBZ Card)
Dostava: 38,00 Kn (besplatna za sve narudžbe preko 399,00 kn) 2-4 radnih dana
Share
Poklon paket Gastro Med 5×140 g

Neto količina:
5 staklenka od 140 g. raznih vrsta gastro meda sa dodacima idealan su poklon ili znak pažnje.
Med sa lješnjacima 140g
Med sa brusnicama 140g
Med sa orasima 140g
Med sa grožđicama 140g
Med sa smokvama 140g

Poklon paket Gastro Med 5×140 g

Način čuvanja: Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do Otisnuto na ambalaži

Poklon paket Gastro Med 5×140 g

Proizvodi i puni Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla R.Hrvatska