Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično značenje. Jedan od takvih je poslovno darivanje. Sve što vam treba je da primatelja oduševite i razveselite, ali i da se isteknete među konkurencijom. Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete.

Poklon paket Exlusive 2 je jedan od naših najprodavanijih paketa. Posebno smo se trudili dati ovome paketu notu luksuza i stila kroz ambalažu i aranžiranje. Također i premium naljepnica sa prigodnim odmjerenim sloganima odaje daškom kvalitete i ukusa.

Ovo exluzivno poklon pakiranje sadrži proizvode koji odražavaju raznolikost vrsta i okusa Hrvatske. Ekološki prihvatljiva ambalaža koja je 100% reciklirajuća daje ovome paketu dodatnu vrijednost

 

 

 

POSLOVNI DAROVI

Poklonite svojim poslovnim partnerima i klijentima originalni i zdravi poklon.

Za poslovne subjekte (poduzeća, obrte, suvenirnice, turističke zajednice..i druge) nudimo mogućnost brandiranja proizvoda njihovim logom, sloganom ili porukom.

Nudimo široku lepezu proizvoda za poslovne subjekte – od pojedinačnih proizvoda pogodnih za jednostano i praktično darivanje do gotovih poklon košara i paketa-aranžiranih i dekoriranih prema prigodi.

Personalizirani pristup
Odaberite opcije pakiranja -drvena kutija,kartonska kutija,limena kutija
Odaberi opcije aranžiranja- celofan,kraft papir,personalizirana naljepnica

Odaberite opcije sadržaja -U mogučnosti smo napraviti proizvode i pakete prema vašim željama i prijedlozi

Share
5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
2 recenzije korisnika

Poklon paket Exlusive 2

25,88  s PDV-om194,99 HRK

Kategorija:
Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično značenje. Jedan od […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Poklon paket Exlusive 2

Sadrži:
Liker od aronije 0,1 ili Aronija matični sok 100%
Propolis krema 30g.
Med sa dodacima 140 gr.
Balzam za usne 10g
Ukrasna svijeća od pčelinjeg voska u čaši
Prirodni čaj 100g
Drvena žlica za med
Suvenir ukras Demižon

Poklon paket Exlusive 2

Neto količina: Liker od aronije 0,1 ili Aronija sok 0,2 l, Propolis krema 30 g., Med sa dodacima 140 g., Balzam za usne 10g., Sviječa od pčelinjeg voska u čaši., Prirodni čaj 100 g., drvena žlica za med, suvenir ukras demižon
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži

Poklon paket Exlusive 2

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska