Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

 

Poklon paket DUO je savršen dar za podjednako za muškarce i žene bilo da se radi o poslovnom ili osobnom darivanju. Obradovati ćete onoga komu darujete ovaj paket jer sadrži dva izvanredna domaća likera. Oni kojima se daruje uživati će u originalnosti okusa i vrijednosti domaćih sastojaka te načina proizvodnje ovih likera.

visnjevac

Medene rakije su tradicionalno hrvatsko piće. Jedinstven lagani i voćni okusi i prepoznatljivi medeni miris zahvaljuje biranim sastojcima i najkvalitetnijem medu. Naši likeri i rakije božavani su je uvijek i svuda, a posebno u zimskim periodima i u božično vrijeme.

Višnjevac-Liker od višanja je postao nezamjenjivo piće u Slavonskim krajevima u svim prilikama-od svadbi do raznih proslava. Većinom ga konzumiraju žene, ali niti muškarcima nije stran. Višnjevac je ukusan liker prožet specifičnim okusom domaćih višanja te slatkoćom prirodnog meda.

Tradicionalni recept i najkvalitetniji sastojci daju ovim proizvodima najvišu vrijednost i božanstveni okus.

 

Share
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Share

Poklon paket DUO 2 Višnjevac+4 Meda

110,00 kn s PDV-om

  Poklon paket DUO je savršen dar za podjednako za muškarce i žene bilo da se radi o poslovnom ili osobnom darivanju. Obradovati ćete onoga komu darujete ovaj paket jer sadrži dva izvanredna domaća likera. Oni kojima se daruje uživati će u originalnosti okusa i vrijednosti domaćih sastojaka te načina proizvodnje ovih likera. Medene rakije su […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (odabirom opcije plaćanja putem WSPay-a)
Dostava: 29,00 Kn (besplatna za narudžbe preko 399,00 kn)
Share
Poklon paket DUO 2 Višnjevac+4 Meda

Sastav-Neto količina Liker višnjevac 0,2 lit i Med 60 g. -4 kom

Poklon paket DUO 2 Višnjevac+4 Meda

Najbolje upotrijebiti do Otisnuto na ambalaži
Zemlja podrijetla R.Hrvatska
Proizvodi Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska