Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

 

Poklon paket DUO je savršen dar za podjednako za muškarce i žene bilo da se radi o poslovnom ili osobnom darivanju. Obradovati ćete onoga komu darujete ovaj paket jer sadrži dva izvanredna domaća likera. Oni kojima se daruje uživati će u originalnosti okusa i vrijednosti domaćih sastojaka te načina proizvodnje ovih likera.

visnjevac

Medene rakije su tradicionalno hrvatsko piće. Jedinstven lagani i voćni okusi i prepoznatljivi medeni miris zahvaljuje biranim sastojcima i najkvalitetnijem medu. Naši likeri i rakije božavani su je uvijek i svuda, a posebno u zimskim periodima i u božično vrijeme.

Višnjevac-Liker od višanja je postao nezamjenjivo piće u Slavonskim krajevima u svim prilikama-od svadbi do raznih proslava. Većinom ga konzumiraju žene, ali niti muškarcima nije stran. Višnjevac je ukusan liker prožet specifičnim okusom domaćih višanja te slatkoćom prirodnog meda.

Tradicionalni recept i najkvalitetniji sastojci daju ovim proizvodima najvišu vrijednost i božanstveni okus.

 

Share
5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 recenzija korisnika

Poklon paket DUO 1

23,89  s PDV-om180,00 HRK

Kategorija:
  Poklon paket DUO je savršen dar za podjednako za muškarce i žene bilo da se radi o poslovnom ili osobnom darivanju. Obradovati ćete onoga komu darujete ovaj paket jer sadrži dva izvanredna domaća likera. Oni kojima se daruje uživati će u originalnosti okusa i vrijednosti domaćih sastojaka te načina proizvodnje ovih likera. Medene rakije su […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Poklon paket DUO 1

Sastav-Neto količina
Liker Medica 0,2 lit. i Liker Višnjevac 0,2 lit

Poklon paket DUO 1

Najbolje upotrijebiti do Otisnuto na ambalaži
Zemlja podrijetla R.Hrvatska
Proizvodi Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska