Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Poklon paket Čaj i med

 

Ovaj izvanredan poklon paket dočarava raznolikost ponude domaćih autohtonih proizvoda hrvatskog porijekla. Kombinacija čajeva i medova uz poklon svijeću od pčelinjeg voska obradovati će sve ljubitelje zdravog života i dobrih navika.

 

Poklon paket je pogodan kako za osobno tako i za poslovno darivanje te je aktualan tokom cijele godine, a posebice u vrijeme blagdana i zimskog perioda. Ovaj poklon paket je pažljivo odabran kao naš najbolji izbor za poslovno darivanje. Jedan je od naših najprodavanijih poklon paketa i u praksi se pokazao kao odličan izbor.

med-i-caj

U potrazi ste za poklonima za poslovne partnere ili za Vaše najdraže?

Izaberite atraktivne poklone koje smo pažljivo pripremili za Vas.

Recite “hvala” svojim najcjenjenijim klijentima, čestitajte sretan rođendan kolegama ili se zahvalite za sjajno obavljen posao vašim zaposlenicima s pokon paketima od prirodnih i domaćih autohtonih proizvoda od meda. Imamo poklone za svaku priliku i svaki proračun! Odaberite između različitih kutija, poklon košara, prilagođenih staklenki za med i još mnogo toga!

Prilagođeni pokloni: Personalizirajte svoje darove dodavanjem logotipa vaše tvrtke na pakiranje ili kreirajte poruku ili čestitku koju ćemo za vas ispisati te umetnuti unutar poklon paketa. Također imate mogućnost besplatno ispisati prilagođenu poklon karticu s logotipom vaše tvrtke.

 

Da biste provjerili našu kompletnu ponudu korporativnih poklona, posjetite našu web stranicu: www.pcelarstvo-veber.hr
Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite pomoć pri naručivanju, nazovite nas. Također nas možete kontaktirati na info@pcelarstvo-veber.hr   

Naš će stručni tim sa zadovoljstvom usko surađivati s Vama kako bi svaki poklon u potpunosti prila-godili Vašim željama i potrebama.

Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete. Nakon više od 15000 napravljenih i dostavljenih poklon paketa u dosadašnjem poslovanju preporučavamo se kao referentan i pouzdan partner.

Preuzmite naš katalog Suvenira i poklon paketa ovdje.

 

POSLOVNI DAROVI

Poklonite svojim poslovnim partnerima i klijentima originalni i zdravi poklon.

Za poslovne subjekte (poduzeća, obrte, suvenirnice, turističke zajednice..i druge) nudimo mogućnost brandiranja proizvoda njihovim logom, sloganom ili porukom.široku lepezu proizvoda za poslovne subjekte – od pojedinačnih proizvoda pogodnih za jednostano i praktično darivanje do gotovih poklon košara i paketa-aranžiranih i dekoriranih prema prigodi.

Personalizirani pristup
Odaberite opcije pakiranja -drvena kutija,kartonska kutija,limena kutija
Odaberi opcije aranžiranja- celofan,kraft papir,personalizirana naljepnice

Odaberite opcije sadržaja -U mogučnosti smo napraviti proizvode i pakete prema vašim željama i prijedlozima

Umatanje i aranžiranje
Posebno se brinemo za umotavanje i aranžiranje svih naručenih poklon paketa i košara .Vaš će poklon biti upotpunjen vrpcom ili mašnom u boji u skladu sa dizajnom i izgledom paketa te rukom ispisanom karticom s vašom osobnom porukom.

poklon-med-caj

Zašto izabrati poslovne poklone?

*Ostajete u kontaktu s klijentima
Neovisno o tome gdje se nalazio klijent, bilo to u ulici do vašeg poduzeća ili na drugoj strani države ili kontinenta, pokloni, čak i oni mali, klijentu će biti podsjetnik na vas.  Nije loše biti nekome „na pameti“ i onda kada niste na sastanku ili u mail prepisci.

*Ističete se od konkurencije
Vjerojatno niste jedini poslovni partner s kojim klijent surađuje, ali dobrim izborom poklona možda ćete im postati najdraži. U svakom slučaju ćete se istaknuti od ostalih.

*Osnažujete vlastiti brend
Personalizirani poklon koji će se klijentu svidjeti automatski će povezivati s vama i vašom firmom.

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gifts/

 

Share

Poklon paket -Čaj i med

14,93  s PDV-om112,49 HRK

Kategorija:
Poklon paket Čaj i med   Ovaj izvanredan poklon paket dočarava raznolikost ponude domaćih autohtonih proizvoda hrvatskog porijekla. Kombinacija čajeva i medova uz poklon svijeću od pčelinjeg voska obradovati će sve ljubitelje zdravog života i dobrih navika.   Poklon paket je pogodan kako za osobno tako i za poslovno darivanje te je aktualan tokom cijele […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Poklon paket -Čaj i med

Poklon paket sadrži:: Poklon paket sadrži:
Med bagrem 60 g. - 1kom
Med cvjetni 60 g. - 1 kom
Med kesten 60 g.- 1 kom
Čaj šipak 100 g. -1 kom
Čaj kamilica 100 g. -1 kom
Svijeća od pčelinjeg voska - 1 kom
Poklon kutija, naljepnica, aranžiranje

Poklon paket -Čaj i med

Najbolje upotrijebiti do:: Otisnuto na ambalaži

Poklon paket -Čaj i med

Proizvodi:: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla:: R.Hrvatska