Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Delikates poklon

Recite “hvala” svojim najcjenjenijim klijentima, čestitajte sretan rođendan kolegama ili se zahvalite za sjajno obavljen posao vašim zaposlenicima s poklon paketima od prirodnih i domaćih autohtonih proizvoda od meda. Imamo poklone za svaku priliku i svaki proračun! Odaberite između različitih kutija, poklon košara, prilagođenih staklenki za med i još mnogo toga!

Darujte sa stilom

Poklon Delikates je prikladan dar za razne prigode-rođendan, blagdane, godišnjice ili kao poklon zahvale i/ili iznenađenja za rodbinu, prijatelje ili voljene osobe. Također sa ovim poklonom nećete pogriješiti niti u situacijama poslovnog darivanja kao i darivanje za Valentinovo, Majčin dan ili 8. mart- dan žena. Svakako poklon delikates je podjednako namijenjen muškarcima i ženama te mu se i jedni i drugi vesele kada ga dobiju.

Domaći bagremov med, domaći med od kadulje i domaći šumski med-medljikovac u kombinaciji sa dalmatinskim smokvama i bademima te slavonskim orasima daju ovome poklonu epitet vrhunske delikatese i exlusive poklon paketa, sve to fino, decentno i odmjereno aranžirano i upakirano, oduševiti će one kojima bude darivano. Poklon je originalan i atraktivan sa domaćim autohtonim proizvodima i 100% prirodnim sastojcima.

Poklon Delikatess sadržava:

  • Kaduljin med sa dalmatinskim bademima 400g
  • Bagremov med sa slavonskim orasima 400g
  • Šumski med sa dalmatinskim smokvama 400g
  • Aranžman i dekoracija

Prilagođeni pokloni

Personalizirajte svoje darove dodavanjem logotipa vaše tvrtke na pakiranje ili kreirajte poruku ili čestitku koju ćemo za vas ispisati te umetnuti unutar poklon paketa. Također imate mogućnost besplatno ispisati prilagođenu poklon karticu s logotipom vaše tvrtke.
Da biste provjerili našu kompletnu ponudu korporativnih poklona, posjetite našu web stranicu: www.pcelarstvo-veber.hr
Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite pomoć pri naručivanju, nazovite nas. Također nas možete kontaktirati na info@pcelarstvo-veber.hr   

Naš će stručni tim sa zadovoljstvom usko surađivati s Vama kako bi svaki poklon u potpunosti prila-godili Vašim željama i potrebama.

Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete. Nakon više od 15000 napravljenih i dostavljenih poklon paketa u dosadašnjem poslovanju preporučavamo se kao referentan i pouzdan partner.

Umatanje i aranžiranje

Posebno se brinemo za umotavanje i aranžiranje svih naručenih poklon paketa i košara. Vaš će poklon biti upotpunjen vrpcom ili mašnom u boji u skladu sa dizajnom i izgledom paketa te rukom ispisanom karticom s vašom osobnom porukom.

 

Share

Delikates poklon

23,23  s PDV-om175,03 HRK

Kategorija:
Delikates poklon Recite “hvala” svojim najcjenjenijim klijentima, čestitajte sretan rođendan kolegama ili se zahvalite za sjajno obavljen posao vašim zaposlenicima s poklon paketima od prirodnih i domaćih autohtonih proizvoda od meda. Imamo poklone za svaku priliku i svaki proračun! Odaberite između različitih kutija, poklon košara, prilagođenih staklenki za med i još mnogo toga! Darujte sa […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Delikates poklon

Proizvodi: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska

Napomena: Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti i izvora topline. Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora I čuvati van dohvata djece.

Delikates poklon

Neto količina: 1xmed sa smokvama 400 g, 1xmed sa bademima 400g, 1xmed sa orasima 400g, aranžman

Najbolje upotrijebiti do:Otisnuto na ambalaži