Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Poklon drvena posuda je atraktivna i vrlo lijepa te se nakon korištenja sadržaja može ponovo upotrijebiti kao spremnik za žestoka pića, likere ili domaće rakije. Također odlično se uklapa i kao ukras u razne ambijente i interijere kao rustikalni ukras. Naš prijedlog je da se u njoj drži nakit ili beštek na ljetnoj terasi..

Poklon drvena posuda sadrži sljedeće izvrsne proizvode:

  • Med sa dodacima badema 140g
  • Med sa dodacima oraha 140g
  • Medeni handmade sapun 30g
  • Autohtoni ukras-bukara
  • Drvena žlica za med

Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično značenje. Jedan od takvih je poslovno darivanje. Sve što vam treba je da primatelja oduševite i razveselite, ali i da se isteknete među konkurencijom. Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete.

Nakon više od 15000 napravljenih i dostavljenih poklon paketa u dosadašnjem poslovanju preporučavamo se kao referentan i pouzdan partner..

Ovaj poklon je sve što vam treba kako bi vaši poslovni partneri, kolege ili zaposlenici bili oduševljeni i iznenađeni vrhunskim proizvodima i pažnjom koju ste im poklonili darujući im ova poklon paket.

Share

Poklon drvena posuda

23,23  s PDV-om175,03 HRK

Kategorija:
Poklon drvena posuda je atraktivna i vrlo lijepa te se nakon korištenja sadržaja može ponovo upotrijebiti kao spremnik za žestoka pića, likere ili domaće rakije. Također odlično se uklapa i kao ukras u razne ambijente i interijere kao rustikalni ukras. Naš prijedlog je da se u njoj drži nakit ili beštek na ljetnoj terasi.. Poklon […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Poklon drvena posuda

Sastojci-neto količina:
1xMed sa dodacima badema 140g
1xMed sa dodacima oraha 140g
1xMedeni handmade sapun 30g
1xAutohtoni ukras-bukara
1xDrvena žlica za med

Poklon drvena posuda

Proizvodi i puni : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska

Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Napomena: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.