Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Perga Smart

Još jedan izvanredan proizvod kao rezultat sinergije između kvalitetnih pčelinjih sastojaka -perge, propolisa, meda i extra zdravih i korisnih biljaka iz netaknute prirode odosno proizvoda od borovih iglica. Ova dva sastojka – perga i borove iglice, uz dodatak propolisa i domaćeg meda od bagrema čine čuda za za niz tegoba i stanja te postižu odlične rezultate kod poboljšanja imuniteta organizma, općeg stanja, energije i snage, a naročito kod raspiratornih problema, intenzivnog i nadražujućeg kašlja, dišnih puteva, bronhija i problema sa sinusima.

Proizvod Perga Smart se proporučuje i djeci i odraslima kao i starijim osobama kojima treba pomoć i potpora imunitetu organizma. Perga Smart je odlična za djecu u fazama rasta i razvoja, ali i sportaše kod povećanih fizičkih napora jer smanjuje umor i jača imunološki sustav, te pospješuje i poboljšava apetit. Također dobra je i osobama kojima je potrebno jačanje imuniteta u kratkom periodu i te vračanje procesa u organizmu u normalu-poslije operacija, bolesti, zračenja i terapija. Perga smart smanjuje umor i jača imunološki sustav.

Sastojci:
  • Med od bagrema
  • Propolis
  • Perga
  • Cvjetni prah
  • Sirup borovih iglica

Jedan od najvrijednih sastojaka je Sirup od borovih iglica…nezamjenjiv u borbi proitv kašlja, prehlada i bolesti dišnih puteva.

Propolis i perga – ujedno su najdjelotvorniji prirodni lijekovi u borbi protiv helikobakterije. Domaći bagremov med koji je blag i ne previše aromatičan preporučava se djeci, pušačima i osobama pod stresom jer djeluje umirujuće i blagotvorno na organizam, a posebno na dišni sustav.

Perga Smart se konzumira 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu. Isto se odnosi na odrasle i na djecu.

Share
5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
2 recenzije korisnika

Perga Smart 250g

21,90  s PDV-om165,01 HRK

Pakiranje: 250 g
Kategorija:
Perga Smart Još jedan izvanredan proizvod kao rezultat sinergije između kvalitetnih pčelinjih sastojaka -perge, propolisa, meda i extra zdravih i korisnih biljaka iz netaknute prirode odosno proizvoda od borovih iglica. Ova dva sastojka – perga i borove iglice, uz dodatak propolisa i domaćeg meda od bagrema čine čuda za za niz tegoba i stanja te […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Perga Smart 250g

Sastojci: Med od bagrema 53%, Propolis 1,2%, Perga 20 g., Cvjetni prah 15%, Sirup borovih iglica 30%

Način čuvanja: Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu.
Perga Smart se konzumira 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu. Isto se odnosi na odrasle i na djecu.

Perga Smart 250g

Neto količina: 250 g
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska