Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Prirodni pčelinji vosak se koristi u mnogim situacijama i pogodan za upotrebu na puno mjesta primjene.

Osim što služi za izradu zdravih i mirisnih svijeća pčelinji vosak se koristi kao dodatak mnogim prirodnim kremama, melemima i balzamima kao neizostavna sirovina za njihovu izradu i izradu druge prirodne kozmetike. Njegova upotreba je neizbježna i u održavanju predmeta od drveta i osvježenje i sjaj njegovog izgleda. Također pčelinji vosak služi za održavanje i laštenje predmeta od kože- cipela, torbi, remena, novčanika i ostalog.

Prirodni Miris Meda i Prirodna Boja – Natural Honey Scent and Color

Naš pčelinji vosak dolazi izravno od pčelara iz proizvodnje naših vlastitih pčala koje obilaze polja livadskog cvijeća,bagremove i kestenove šume te ostale ispaše u okruženju što rezultita time da vosak ima nježnu nijansu žute boje koja ima prirodni i aromatski miris meda. Boju i miris su stvorile naše pčele i mi ništa nismo preoblikovali ili dodavali već u našim svijećama nudimo samo ono kako nam je podarila priroda i naše vrijedne pčele.

 

100% prirodni pčelinji vosak – 100% Natural Beeswax.

Pčelinji vosak je obnovljivi, prirodni proizvod bez aditiva i dodataka. Pčelinji vosak ima netoksična svojstva što ga čini idealnim za čisto sagorjevanje..Za razliku od parafininskih svijeća, svijeće od pčelinjeg vosaka su hipoalergijske, idealane za osobe s alergijama ili drugim osjetljivostima te se preporučavaju kao pomoč u oblažavanju simptoma alergija. Negativni ioni, koje pri sagorjevanju oslobađaju svijeće od pčelinjeg voska utječu na čovjekovo raspoloženje i pospješuju da se osječamo bolje.

Nevjerojatno Dugo Vrijeme Gorenja – Incredibly Long Burn Times

Svijeće od pčelinjeg voska imaju dugotrajnu gorivost . Pri izgaranju nema dima i čađi. One gore svjetlije, više i čišće od bilo koje druge vrste svijeća i time imaju bolju vrijednost u usporedbi s ostalim svijećama.

Osiguranje Kvalitete – Hand Poured & Hand Finished

Svaka naša svijeća je ručni rad i nakon što se ukloni iz kalupa prolazi kontrolu kvalitete kako bi se osiguralo da se svaka svijeća izlije ispravno-ne želimo mjehuriće zraka,labave fitilje,kozmičke crte i druge nesavršenosti.Ako se takav proizvod i pojavi pri završnoj inspekciji kvalitetese odstranjuje i ide ponovo na topljenje. Na taj način osiguravamo da naši kupci dobiju ispravne i vrhunske proizvode-ručno rađene i visokokvalitetne.

Na našem blogu pročitajte više o svijećama i pčelinjem vosku.

 

Svijeće  od 100% čistog pčelinjeg voska

 

imaju duže vrijeme  sagorijevanja koje je bez dima, toplim prirodnim sjajem i ugodnom aromom meda koja će oduševiti vaša osjetila. Kao i kod svih proizvoda Pčelarstva Veber, naše svijeće  su ekološki prihvatljive, ručne izrade sa  prirodnim sastojcima i bez toksina.

Vrijeme gorenja se može značajno produžiti  ako svijeću održavamo na način da fitilj povremeno podrežemo, vosak sa krajnjih stijenki svijeće nanosimo prema sredini svijeće odnosno fitilju te da svijeću povremeno ugasimo i ponovo zapalimo.

Prirodne boje i nijanse

Pčelinji vosak se vadi iz medenih okvira te može biti u raznim bojama  -od blijedo bež do tamno karamela. Boja pčelinjeg voska ovisi o tome ćime su se pčele hranile u određeno doba godine , također boja može varirati s promjenom godišnjeg doba i  mjestom pčelinjaka. Pčelinji vosak je prirodni proizvod kojeg proizvode pčele, a varijacije u nijansama su nešto što je normalno I očekivano.

Share
5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 recenzija korisnika

Pcelinji vosak-100% čist

2,39  s PDV-om18,01 HRK

Prirodni pčelinji vosak se koristi u mnogim situacijama i pogodan za upotrebu na puno mjesta primjene. Osim što služi za izradu zdravih i mirisnih svijeća pčelinji vosak se koristi kao dodatak mnogim prirodnim kremama, melemima i balzamima kao neizostavna sirovina za njihovu izradu i izradu druge prirodne kozmetike. Njegova upotreba je neizbježna i u održavanju […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Pcelinji vosak-100% čist

Proizvodi: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska
Neto količina: 50 gr

Napomena: Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti i izvora topline. Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora i čuvati van dohvata djece.