Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

PoslovnI XL

 

Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično značenje. Jedan od takvih je poslovno darivanje. Sve što vam treba je da primatelja oduševite i razveselite, ali i da se isteknete među konkurencijom. Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete. Nakon više od 15000 napravljenih i dostavljenih poklon paketa u dosadašnjem poslovanju preporučavamo se kao referentan i pouzdan partner.

Business poklon paket je sve što vam treba kako bi vaši poslovni partneri, kolege ili zaposlenici bili oduševljeni i izenađeni vrhunskim proizvodima i pažnjom koju ste im poklonili darujući im ova poklon paket. Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete.

Naš će stručni tim sa zadovoljstvom usko surađivati s Vama kako bi svaki poklon u potpunosti prilagodili Vašim željama i potrebama.

Poklon paket-Poslovnjak XL sadrži sljedeće odabrane proizvode:

  • Med sa dodacima 250 g
  • Čaša za vino od maslinovog drveta
  • Exlusive Liker Medica/Višnja 200ml u keramikčkoj boci
  • Pčelinji vosak
  • Kamena žlica za med

 

Prilagođeni pokloni

Personalizirajte svoje darove dodavanjem logotipa vaše tvrtke na pakiranje ili kreirajte poruku ili čestitku koju ćemo za vas ispisati te umetnuti unutar poklon paketa. Također imate mogućnost besplatno ispisati prilagođenu poklon karticu s logotipom vaše tvrtke.
Da biste provjerili našu kompletnu ponudu korporativnih poklona, posjetite našu web stranicu: www.pcelarstvo-veber.hr
Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite pomoć pri naručivanju, nazovite nas. Također nas možete kontaktirati na info@pcelarstvo-veber.hr   

Umatanje i aranžiranje

Posebno se brinemo za umotavanje i aranžiranje svih naručenih poklon paketa i košara. Vaš će poklon biti upotpunjen vrpcom ili mašnom u boji u skladu sa dizajnom i izgledom paketa te rukom ispisanom karticom s vašom osobnom porukom. Personalizirajte svoje darove dodavanjem logotipa vaše tvrtke na pakiranje ili kreirajte poruku ili čestitku koju ćemo za vas ispisati te umetnuti unutar poklon paketa. Također imate mogućnost besplatno ispisati prilagođenu poklon karticu s logotipom vaše tvrtke.

Primjere možete pogledati ovdje.

Share

PoslovnI XL

41,81  s PDV-om315,02 HRK

Kategorija:
PoslovnI XL   Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

PoslovnI XL

strong>Proizvodi: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska

Napomena: Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti i izvora topline. Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora I čuvati van dohvata djece.

PoslovnI XL

Neto količina-sadržaj:
1xMed sa dodacima 250 g, 1xČaša za vino od maslinovog drveta, 1xExlucive Liker Medica/Višnja 200ml u keramikčkoj boci, 1xPčelinji vosak, 1xKamena žlica za med
Aražman i dekoracija

Najbolje upotrijebiti do:Otisnuto na ambalaži