Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Poklon paket-Poslovnjak L

 

Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično značenje. Jedan od takvih je poslovno darivanje. Sve što vam treba je da primatelja oduševite i razveselite, ali i da se isteknete među konkurencijom. Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete.

Nakon više od 15000 napravljenih i dostavljenih poklon paketa u dosadašnjem poslovanju preporučavamo se kao referentan i pouzdan partner..

Business poklon paket Poslovnjak L je sve što vam treba kako bi vaši poslovni partneri, kolege ili zaposlenici bili oduševljeni i iznenađeni vrhunskim proizvodima i pažnjom koju ste im poklonili darujući im ova poklon paket. Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete.

 

“smell & health & delicacies”

 

 

Paket Poslovnjak L sadrži sljedeće izvrsne proizvode:

  • Svijeća od pčelinjeg voska u limenki
  • Posuda za med od maslinovog drveta
  • Ukrasna staklenka Amforica-Med sa Lješnjacima
  • Pčelinji melem

Umatanje i aranžiranje

Posebno se brinemo za umotavanje i aranžiranje svih naručenih poklon paketa i košara. Vaš će poklon biti upotpunjen vrpcom ili mašnom u boji u skladu sa dizajnom i izgledom paketa te rukom ispisanom karticom s vašom osobnom porukom. Personalizirajte svoje darove dodavanjem logotipa vaše tvrtke na pakiranje ili kreirajte poruku ili čestitku koju ćemo za vas ispisati te umetnuti unutar poklon paketa. Također imate mogućnost besplatno ispisati prilagođenu poklon karticu s logotipom vaše tvrtke.

Primjere možete pogledati ovdje.

Share

Poslovnjak L

27,50  s PDV-om207,20 HRK

Kategorija:
Poklon paket-Poslovnjak L   Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Poslovnjak L

Proizvodi i puni : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska

Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Napomena: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.

Poslovnjak L

Sastojci-neto količina: 1xSvijeća od pčelinjeg voska u limenki, 1xPosuda za med od maslinovog drveta, 1xUkrasna staklenka Amforica-Med sa Lješnjacima , 1xPčelinji melem, Dekoracija