Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Poklon paket – Gourmet selection

 

Naš  poklon paket Gourmet selection osmišljen je kao dar koji će obradovati i zadovoljiti sladokusce i istinske ljubitelje dobre hrane i odličnih prirodnih proizvoda. Domaći orašasti plodovi u kombinaciji sa najboljim prigodnim medom, dalmatinske smokve, Domaći bademi i lješnjaci uvijek su poželjni kao sastav ovog divnog poklon paketa. Uz zdravi i prirodni ocat od meda i svijeće od prirodnog pčelinjeg voska garancija su zadovoljstva osoba kojima će ovaj poklon paket biti darovan.

Poklon paket Gourmet selection sadržava samo domaće i provjerene proizvode i sastoji se od:

  • Suvenir med bagrem Amforica sa prženim lješnjacima
  • Suvenir med bagrem Amforica sa smokvama
  • Suvenir med bagrem Amforica sa bademima
  • Drvena žlica za med

SUVENIRI ZA TURIZAM

Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova.

Što je to po čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” koje svatko tko je u posjetnu Hrvatskoj želi ponijeti svojim kućama. Prvenstveno su to gastro proizvodi i suveniri koje su stranci konzumirali tijekom boravka na moru pa ih sada žele i ponijeti u svoju domovinu. Rijeć je o vinima, maslinama, bademima, smokvama, čokoladama, suhomesnatim proizvodima, maslinovom ulju, tarfufima, medu i proizvodima od meda te ostalim delicijama i delikatesama. Naravno neizostavne su i domaće rakije i likeri kao i vrhunski sirevi te razni morski plodovi.

S obzirom na to da miris od svih osjetila najuspješnije evociraju uspomene, turisti u Hrvatskoj često kupuju paketiće lavande, ali i svijeće od mirisnog pčelinjeg voska, unikatne rukotvorine i proizvodi od keramike, metala, drveta i kamena te ostali autohtoni suveniri kao i ručno rađeni nakit.

Med je jedinstvena hrana iz prirode koje za nas prikupljaju naše pčele. Med je onakav kakvog su ga naše pčele donijele i u neizmjenjenom obliku dolazi pred naše kupce- bez industrijske prerade i drugih dodataka.

Naši pčelinji proizvodi su 100 % prirodni i sakupljani na lokalitetima netaknute prirode širom Republike Hrvatske. Hrvatske vrste meda slove za jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

Brza isporuka, vrhunski proizvodi i osmijeh na licima onih kojima ćete iste pokloniti su neizostavni!

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gifts/

Share

Paket – Gourmet selection 2

16,59  s PDV-om125,00 HRK

Kategorija:
Poklon paket – Gourmet selection   Naš  poklon paket Gourmet selection osmišljen je kao dar koji će obradovati i zadovoljiti sladokusce i istinske ljubitelje dobre hrane i odličnih prirodnih proizvoda. Domaći orašasti plodovi u kombinaciji sa najboljim prigodnim medom, dalmatinske smokve, Domaći bademi i lješnjaci uvijek su poželjni kao sastav ovog divnog poklon paketa. Uz […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

5,49  s PDV-om41,36 HRK
Hrvatski Medovi
4,25  s PDV-om32,02 HRK
Delikatesni med-150 gr.
Paket – Gourmet selection 2

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla R.Hrvatska

Paket – Gourmet selection 2

Neto količina 1xbagremov med sa smokvama 135g., 1xbagremov med sa bademima 135g., 1x bagremov med sa prženim lješnjacima 135g., 1xdrvena žlica za med

Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži