Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Business paket-Original box

 

Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično značenje. Jedan od takvih je poslovno darivanje. Sve što vam treba je da primatelja oduševite i razveselite, ali i da se isteknete među konkurencijom. Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete.

Business poklon paket je sve što vam treba kako bi vaši poslovni partneri, kolege ili zaposlenici bili oduševljeni i iznenađeni vrhunskim proizvodima i pažnjom koju ste im poklonili darujući im ova poklon paket. Posebno je zanimljivo što je svaki proizvod u ovome paketu pomno odabran kao plod razmišljanja i prijedloga cijelog stručnog tima koji se bavi ovom temom unutar našega gospodarstva. Na taj način smo dobili širinu  i sve želje i afinitete, kao i naše znanje sveli na odabir proizvoda koji su u sastavu ovoga poklon paketa.

 

“smell & health & delicacies”

 

 

Paket Original box sadrži sljedeće izvrsne proizvode:

  • Češalj maslinovo drvo,
  • Propolis krema,
  • Med sa smokvama 250g,
  • Liker Višnja 200 ml u keramičkoj boci,
  • Svijeća od pčelinjeg voska
  • Aranžman i dekoracija

Umatanje i aranžiranje

Posebno se brinemo za umotavanje i aranžiranje svih naručenih poklon paketa i košara. Vaš će poklon biti upotpunjen vrpcom ili mašnom u boji u skladu sa dizajnom i izgledom paketa te rukom ispisanom karticom s vašom osobnom porukom. Personalizirajte svoje darove dodavanjem logotipa vaše tvrtke na pakiranje ili kreirajte poruku ili čestitku koju ćemo za vas ispisati te umetnuti unutar poklon paketa. Također imate mogućnost besplatno ispisati prilagođenu poklon karticu s logotipom vaše tvrtke.

Primjere možete pogledati ovdje.

Share

Original box for Business

49,77 EUR
375,00 kn s PDV-om

Kategorija:
Business paket-Original box   Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (Maestro , VISA, VISA Premium PBZ Card)
Dostava: 38,00 Kn (besplatna za sve narudžbe preko 399,00 kn) 2-4 radnih dana
Share
Original box for Business

Proizvodi i puni : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska

Original box for Business

Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Napomena: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.

Original box for Business

Sastojci-neto količina:1x Češalj maslinovo drvo, 1xPropolis krema, 1xMed sa smokvama 250g, 1xLiker Višnja200 ml u keramičkoj boci, S1xvijeća od pčelinjeg voska