Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Medena rakija-Meduška

Kada se konzumira umjereno, medovača može imati blagotvorna svojstva po naše zdravlje, i to prije svega na cirkulaciju. Prepoznata je i kao rakija koja podiže imunitet, popravlja krvnu sliku, i štiti od infekcija.

Medovača/Medica je tradicionalno hrvatsko piće. Jedinstven lagani i voćni okus i prepoznatljivi  medeni miris zahvaljuje biranim sastojcima i najkvalitetnijem medu. Obožavan je uvijek i svuda, a posebno u zimskim periodima i u božično vrijeme. Tradicionalni recept i najkvalitetniji sastojci daju ovom proizvodu navišu vrijednost i božanstveni okus. Poznata je i kao narodni lijek protiv bakterija i virusa, koji jača imunitet našeg organizma, a pored toga nas okrepljuje svojom slatkoćom i prijatnim okusom.

Naime, ova rakija je najbolja kada se služi prije obroka, i kada se pije rashlađena. Medovača predstavlja odličnu podlogu za hranu.

Share
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Share

Medena rakija – Medovača / Meduška 0,2 l (poklon boca Croatia)

55,00 kn s PDV-om

Kategorija:
Medena rakija-Meduška Kada se konzumira umjereno, medovača može imati blagotvorna svojstva po naše zdravlje, i to prije svega na cirkulaciju. Prepoznata je i kao rakija koja podiže imunitet, popravlja krvnu sliku, i štiti od infekcija. Medovača/Medica je tradicionalno hrvatsko piće. Jedinstven lagani i voćni okus i prepoznatljivi  medeni miris zahvaljuje biranim sastojcima i najkvalitetnijem medu. Obožavan je […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (odabirom opcije plaćanja putem WSPay-a)
Dostava: 29,00 Kn (besplatna za narudžbe preko 399,00 kn)
Share
Medena rakija – Medovača / Meduška 0,2 l (poklon boca Croatia)

Sastojci: Vočna rakija-jabukovača, bagremov med 40% (400 g./l), destilirana voda
sortno vino, limunov sok, prirodne aromatske tvari

Medena rakija – Medovača / Meduška 0,2 l (poklon boca Croatia)

Način upotrebe: Način upotrebe: Konzumira se rashlađena na temperaturi od +4 C, prije jela kao aperitiv i nakon jela kao dižestiv. Prirodni med se taloži. Prije upotrebe protresti.

Medena rakija – Medovača / Meduška 0,2 l (poklon boca Croatia)

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska