Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Medena rakija-Meduška

Kada se konzumira umjereno, medovača može imati blagotvorna svojstva po naše zdravlje, i to prije svega na cirkulaciju. Prepoznata je i kao rakija koja podiže imunitet, popravlja krvnu sliku, i štiti od infekcija.

 

Medovača/Medica je tradicionalno hrvatsko piće. Jedinstven lagani i voćni okus i prepoznatljivi  medeni miris zahvaljuje biranim sastojcima i najkvalitetnijem medu. Obožavan je uvijek i svuda, a posebno u zimskim periodima i u božično vrijeme. Tradicionalni recept i najkvalitetniji sastojci daju ovom proizvodu navišu vrijednost i božanstveni okus. Poznata je i kao narodni lijek protiv bakterija i virusa, koji jača imunitet našeg organizma, a pored toga nas okrepljuje svojom slatkoćom i prijatnim okusom.

Naime, ova rakija je najbolja kada se služi prije obroka, i kada se pije rashlađena. Medovača predstavlja odličnu podlogu za hranu.

Višnjevac

Višnjevac-Liker od višanja je postao nezamjenjivo piće u Slavonskim krajevima u svim prilikama-od svadbi do raznih proslava. Većinom ga konzumiraju žene, ali niti muškarcima nije stran. Višnjevac je ukusan liker prožet specifičnim okusom domaćih višanja te slatkoćom prirodnog meda.

 

Liker od aronije

Naš liker od aronije s medom je hvaljen i nagrađivan proizvod. Umjesto šečer koristili smo med kao zaslađivač pa je po tome daleko zdraviji i vrijedniji nego slični proizvodi na tržištu. Visoki udio meda u proizvodu( 40%) daje ovom likeru posebnu finoću i vrijednost.

 

Orahovac

Domaći liker od oraha s medom umjeto šečera je aromatičan i zdrav. Visoki udio meda u proizvodu( 40%) daje ovom likeru posebnu finoću i vrijednost.Izabrani mladi orasi u kombinaciji s medom daju ovom likeru poseban štih. Koristi se u svim prilikama i obožavan je od strane ženske populacije.

Share
5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 recenzija korisnika

Domaći likeri 100 ml – Medovača / Višnjevac / Orahovac / Aronija- 1 kom

4,25  s PDV-om32,02 HRK

Medena rakija-Meduška Kada se konzumira umjereno, medovača može imati blagotvorna svojstva po naše zdravlje, i to prije svega na cirkulaciju. Prepoznata je i kao rakija koja podiže imunitet, popravlja krvnu sliku, i štiti od infekcija.   Medovača/Medica je tradicionalno hrvatsko piće. Jedinstven lagani i voćni okus i prepoznatljivi  medeni miris zahvaljuje biranim sastojcima i najkvalitetnijem medu. Obožavan […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (Maestro , VISA, VISA Premium PBZ Card)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Domaći likeri 100 ml – Medovača / Višnjevac / Orahovac / Aronija- 1 kom

Sastojci: Vočna rakija-jabukovača, bagremov med 40% (400 g./l), destilirana voda
sortno vino, limunov sok, prirodne aromatske tvari
Neto količina: 100 ml

Domaći likeri 100 ml – Medovača / Višnjevac / Orahovac / Aronija- 1 kom

Način upotrebe: Način upotrebe: Konzumira se rashlađena na temperaturi od +4 C, prije jela kao aperitiv i nakon jela kao dižestiv. Prirodni med se taloži. Prije upotrebe protresti.

Domaći likeri 100 ml – Medovača / Višnjevac / Orahovac / Aronija- 1 kom

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska