Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Medica Exlcive u amfori i handmade kutiji 200ml

Ovaj originalni i exluzivan poklon paket Medica u amfori je namijenjen za darivanje kako u poslovnim tako i u privatnim prilikama. Svatko će se obradovati unikatnom i originalnom poklonu sa Domaćom rakijom od meda kao vrhunskim aperitivom.

Boca je atraktivna, rustikalna i vrlo lijepa te se nakon korištenja sadržaja može ponovo upotrijebiti kao spremnik za žestoka pića, likere ili domaće rakije. Također odlično se uklapa i kao ukras u razne ambijente i interijere kao rustikalni ukras. I drvenu hand made kutiju se kasnije može također upotrijebiti.

Naš će stručni tim sa zadovoljstvom usko surađivati s Vama kako bi svaki poklon u potpunosti prilagodili Vašim željama i potrebama.

Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete. Nakon više od 15000 napravljenih i dostavljenih poklon paketa u dosadašnjem poslovanju preporučujemo se kao referentan i pouzdan partner.

Umatanje i aranžiranje
Posebno se brinemo za umotavanje i aranžiranje svih naručenih poklon paketa i košara. Vaš će poklon biti upotpunjen vrpcom ili mašnom u boji u skladu sa dizajnom i izgledom paketa te rukom ispisanom karticom s vašom osobnom porukom.

Share
5.00 out of 5 based on 3 customer ratings
3 recenzije korisnika

Medica Exclusive

24,16  s PDV-om182,03 HRK

Kategorija:
Medica Exlcive u amfori i handmade kutiji 200ml Ovaj originalni i exluzivan poklon paket Medica u amfori je namijenjen za darivanje kako u poslovnim tako i u privatnim prilikama. Svatko će se obradovati unikatnom i originalnom poklonu sa Domaćom rakijom od meda kao vrhunskim aperitivom. Boca je atraktivna, rustikalna i vrlo lijepa te se nakon […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Medica Exclusive

Sadržaj-neto količina:
1xmedica 200ml u ukrasnoj boci i drvenoj kutiji aranžirano i ukrašeno

Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Napomena: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.

Medica Exclusive

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska