Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Sirup ČEŠNJAK-LIMUN

 

Ovaj izvanredni proizvod je napravljen je samo od prirodnih sastojaka. U svom sastavu sadrži otopinu  borovih iglica, najbolji  i najkvalitetniji bagremov med, tinkturu češnjaka, limunov sok i propolis. Kvaliteta sastojaka jamči vrhunski rezultat i blagotvorno djelovanje sirupa na organizam.

cesnjak-limun

Koristi se za sve probleme dišnog sustava, protiv kroničnog kašlja, respiratornih infekcija, upale grla, promuklosti, prehlade, astme i bronhitisa. Naravno izvanredan je i za imunitet, opće stanje organizma kao i anemičnost te slabokrvnost.

ZA JAK IMUNITET

Sirup mogu koristiti i odrasli i djeca, a zbog velike količine C vitamina koristi se kao preventiva protiv prehlade i gripe u zimskim mjesecima, a također i pomoći u liječenju istih.

Tajna češnjaka leži u kemijskom spoju alicinu koji se oslobađa prilikom konzumacije ove dragocjene biljke. Alicin ima antifungalna, antibakterijska i antivirusna svojstva, što znači da nas štiti od gljivica, virusa i bakterija.

Limun posjeduje snažna antioksidativna i antibiotska svojstva. Uz ostala blagotvorna svojstva, sprečava nakupljanje kolesterola na stijenci arterije i doprinosi njegovu snižavanju, čime nas u konačnici štiti od moždanog i srčanog udara. Osim što čuva zdravlje, limun kao snažan antioksidans također usporava starenje.

Medni sirup Ćešnjak-limun sa borovim iglicama možete nabaviti u Webshopu Pčelarstvo Veber.

Share
5.00 out of 5 based on 4 customer ratings
4 recenzije korisnika

Medeni sirup češnjak-limun 125ml

7,70  s PDV-om58,02 HRK

Pakiranje: 100 ml
Kategorija:
Sirup ČEŠNJAK-LIMUN   Ovaj izvanredni proizvod je napravljen je samo od prirodnih sastojaka. U svom sastavu sadrži otopinu  borovih iglica, najbolji  i najkvalitetniji bagremov med, tinkturu češnjaka, limunov sok i propolis. Kvaliteta sastojaka jamči vrhunski rezultat i blagotvorno djelovanje sirupa na organizam. Koristi se za sve probleme dišnog sustava, protiv kroničnog kašlja, respiratornih infekcija, upale […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Medeni sirup češnjak-limun 125ml

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla R.Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do Otisnuto na proizvodu
Neto količina 125 ml

Medeni sirup češnjak-limun 125ml

Sastav: Sirup je napravljen od mladih izdanaka borovih iglica, bagremovog meda. limjunovog soka, tinkture češnjaka I tinkture propolisa. Ne sadrži konzervanse pa ga je potrebno držati u hladnjaku.
Način čuvanja: Čuvati na suhom I tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti I izvora topline, a nakon otvaranja u hladnjaku.

Medeni sirup češnjak-limun 125ml

Primjena: Uzimaju se 2-3 žličice na dan na način da ga otopimo u ustima ili dodamo umjesto meda u mlaki čaj. Za povećanje apetita kod djece uzimati 1 malu žličicu prije jela. Smiju ga koristiti djeca iznad 2 godine dana starosti.

Medeni sirup češnjak-limun 125ml

Napomena:Trudnice ne smiju koristiti proizvode od borovih iglica ili drugih zimzelenih biljaka jer određeni aktivni sastojci u njima im mogu naštetiti.

Medeni sirup češnjak-limun 125ml

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI:
Svi tekstovi i članci su pisani u dobroj namjeri i kao neobavezni savjeti temeljeni na iskustvima i literaturi i kao takvi ne predstavljaju zdravstvene tvrdnje. Proizvod koristite na vlastitu odgovornost. Ukoliko koristite lijekove posavjetujte se sa liječnikom. O svim možebitnim pitanjima tražite savjet od stručne osobe, liječnika ili lijekarnika.