Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Med u saću

 

Konzumirajte med u saću jer je to najzdraviji i najbolji način konzumacije zbog ostataka propolisa i peluda i matične mliječi koji se nalaze u pčelinjem saću. Med u saću je ukusniji od tečnog meda jer ima nakiselkast okus od sačuvanih organskih kiselina u saću.

Ostaju sačuvana i etarična ulja biljaka sa kojih pčele sakupljaju nektar pa mu je i aroma bogatija i intenzivnija.Podjeća nas na djetinjstvo i žvakanje slatkog saću umjeto slatkiša.

Med u djevičanskom saću je najzdraviji i najkvalitetniji oblik konzumacije meda i garancija je da je med u izvornom obliku-onakav kakav su ga pčele proizvele-bez dodatnih obrada ili intervencija od strane čovjeka.

Saće sa medom se dobiva tijekom svibnja i lipnja- večinom na bagremovoj i kestenovoj paši. Medno saće se može čuvati na sobnoj temperaturi, ali isto tako se može i zamrznuti.

Share
5.00 out of 5 based on 5 customer ratings
5 recenzije korisnika

Med u saću 500 g

10,35  s PDV-om77,98 HRK

Pakiranje: 500 g
Kategorija:
Med u saću   Konzumirajte med u saću jer je to najzdraviji i najbolji način konzumacije zbog ostataka propolisa i peluda i matične mliječi koji se nalaze u pčelinjem saću. Med u saću je ukusniji od tečnog meda jer ima nakiselkast okus od sačuvanih organskih kiselina u saću. Ostaju sačuvana i etarična ulja biljaka sa […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana

Nema na zalihi

Share
Med u saću 500 g

Način upotrebe: Proizvod žvakati u ustima dok ne ostane samo vosak koji na kraju odstranimo i ispljunemo.

Med u saću 500 g

Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi.

Neto količina 500 g
Najbolje upotrijebiti do Otisnuto na ambalaži

Med u saću 500 g

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla R.Hrvatska