Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Bagremov med saće obogaćen listićima crnog tartufa u ukrasnoj amforici predstavlja vrhunsku delikatesu i odličan poklon za sve prigode darivanja i sve tipove osoba kojima se poklanja. Dobiven procesom ručnog vrcanja, jantarne boje te finog nježnog ukusa.

Bagremov med sa komadom saća i crnim tartufom

Bagremov med sa komadom saća i dodatkom crnog tartufa je poseban zbog finog okusa i neodoljive arome, u kombinaciji s jedinstvenim okusom crnog tartufa . Obogaćen je crnim tartufima iz hrvatske regije Istra koji je nešto posebno!  Bagremov med sa tartufima također se savršeno slaže sa sirevima blago oštrog i dobro začinjenog okusa. Idealan kao predjelo ili desert uz svježe i začinjene vrste sireva,. Također izvrsno servirano na sladoledu  od vanilije, palačinkama, omletima ili drugim desertima. Med od tartufa pravi je užitak čak i na baguetteu ili ciabatti.

Neobična kombinacija s tartufima stvara originalan proizvod koji potiče odvažne kombinacije na eksperimentiranje u kuhinji. Ovaj med od tartufa posebno je pogodan za pripremu ekstravagantnih slastica zbog vrlo visokog udjela crnog tartufa. Intenzivna aroma tartufa čini ga vrlo ukusnim. Isprobajte ga i u desertima koji zahtijevaju upotrebu sladoleda od meda i vrhnja.

Konzumirajte med u saću jer je to najzdraviji i najbolji način konzumacije zbog ostataka propolisa i peluda i matične mliječi koji se nalaze u pčelinjem saću. Med u saću je ukusniji od tečnog meda jer ima nakiselkast okus od sačuvanih organskih kiselina u saću. Zahvaljujući slatkim aromama i nježnom cvjetnom mirisu, bagremov med osvojio je mnoge ljubitelje meda.
Bagremov med je proizvod fantastične mješavine visokokvalitetnog meda i saća izravno iz košnice.

Ostaju sačuvana i etarična ulja biljaka sa kojih pčele sakupljaju nektar pa mu je i aroma bogatija i intenzivnija.Podjeća nas na djetinjstvo i žvakanje slatkog saću umjeto slatkiša.

Med u djevičanskom saću je najzdraviji i najkvalitetniji oblik konzumacije meda i garancija je da je med u izvornom obliku-onakav kakav su ga pčele proizvele-bez dodatnih obrada ili intervencija od strane čovjeka.

Saće sa medom se dobiva tijekom svibnja i lipnja- večinom na bagremovoj i kestenovoj paši. Medno saće se može čuvati na sobnoj temperaturi, ali isto tako se može i zamrznuti.

 

 

SUVENIRI ZA TURIZAM

Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova.

Što je to čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” koje svatko tko je u posjetnu Hrvatskoj želi ponijeti svojim kućama. Prvenstveno su to gastro proizvodi i suveniri koje su stranci konzumirali tijekom boravka na moru pa ih sada žele i ponijeti u svoju domovinu. Rijeć je o vinima, maslinama, bademima, smokvama, čokoladama, suhomesnatim proizvodima, maslinovom ulju, tarfufima, medu i proizvodima od meda te ostalim delicijama i delikatesama. Naravno neizostavne su i domaće rakije i likeri kao i vrhunski sirevi te razni morski plodovi.

S obzirom na to da miris od svih osjetila najuspješnije evociraju uspomene, turisti u Hrvatskoj često kupuju paketiće lavande, ali i svijeće od mirisnog pčelinjeg voska, unikatne rukotvorine i proizvodi od keramike, metala, drveta i kamena te ostali autohtoni suveniri kao i ručno rađeni nakit.

Med je jedinstvena hrana iz prirode koje za nas prikupljaju naše pčele. Med je onakav kakvog su ga naše pčele donijele i u neizmjenjenom obliku dolazi pred naše kupce- bez industrijske prerade i drugih dodataka.

Naši pčelinji proizvodi su 100 % prirodni i sakupljani na lokalitetima netaknute prirode širom Republike Hrvatske. Hrvatske vrste meda slove za jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gift

Share

Medno saće sa crnim tartufom-135g

11,28  s PDV-om84,99 HRK

Bagremov med saće obogaćen listićima crnog tartufa u ukrasnoj amforici predstavlja vrhunsku delikatesu i odličan poklon za sve prigode darivanja i sve tipove osoba kojima se poklanja. Dobiven procesom ručnog vrcanja, jantarne boje te finog nježnog ukusa. Bagremov med sa komadom saća i crnim tartufom Bagremov med sa komadom saća i dodatkom crnog tartufa je […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Medno saće sa crnim tartufom-135g

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska

Medno saće sa crnim tartufom-135g

Neto količina135g

Sastojci: Med od bagrema -60%, medno saće -48g, crni tartuf 2%

Medno saće sa crnim tartufom-135g

Način čuvanja: Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu na temp. do 8 c. Nakon otvaranja možete ju držati i u hladnjaku.

Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na proizvodu

Napomena:Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.