Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Kuhani kesteni/maruni iz Istre u domaćem kestenovom ili bagremovom medu su vrhunska delikatesa i “praznik” za nepce. Svojim specifičnim mirisom, ugodno gorkastim-slatkim okusom i tamno jantarnom bojom ovaj proizvod svrstava u izvanredne gastro delicije.

Bilo da ga konzumirate odvojeno ili da ga konbinirate sa ostalim jelima kao dodatak Med sa kestenima će Vas oduševiti i “kupiti” svojim zavodljivim okusnim notama i nepogrešivim faktorom iznenađenja za one koji ga prvi puta konzumiraju.

 

SUVENIRI ZA TURIZAM

Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova.

Što je to čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” koje svatko tko je u posjetnu Hrvatskoj želi ponijeti svojim kućama. Prvenstveno su to gastro proizvodi i suveniri koje su stranci konzumirali tijekom boravka na moru pa ih sada žele i ponijeti u svoju domovinu. Rijeć je o vinima, maslinama, bademima, smokvama, čokoladama, suhomesnatim proizvodima, maslinovom ulju, tarfufima, medu i proizvodima od meda te ostalim delicijama i delikatesama. Naravno neizostavne su i domaće rakije i likeri kao i vrhunski sirevi te razni morski plodovi.

S obzirom na to da miris od svih osjetila najuspješnije evociraju uspomene, turisti u Hrvatskoj često kupuju paketiće lavande, ali i svijeće od mirisnog pčelinjeg voska, unikatne rukotvorine i proizvodi od keramike, metala, drveta i kamena te ostali autohtoni suveniri kao i ručno rađeni nakit.

Med je jedinstvena hrana iz prirode koje za nas prikupljaju naše pčele. Med je onakav kakvog su ga naše pčele donijele i u neizmjenjenom obliku dolazi pred naše kupce- bez industrijske prerade i drugih dodataka.

Naši pčelinji proizvodi su 100 % prirodni i sakupljani na lokalitetima netaknute prirode širom Republike Hrvatske. Hrvatske vrste meda slove za jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gift

Share

Med sa kestenima -200g

7,96 EUR
60,00 kn s PDV-om

Kuhani kesteni/maruni iz Istre u domaćem kestenovom ili bagremovom medu su vrhunska delikatesa i “praznik” za nepce. Svojim specifičnim mirisom, ugodno gorkastim-slatkim okusom i tamno jantarnom bojom ovaj proizvod svrstava u izvanredne gastro delicije. Bilo da ga konzumirate odvojeno ili da ga konbinirate sa ostalim jelima kao dodatak Med sa kestenima će Vas oduševiti i […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (Maestro , VISA, VISA Premium PBZ Card)
Dostava: 38,00 Kn (besplatna za sve narudžbe preko 399,00 kn) 2-4 radnih dana

Nema na zalihi

Share

Našim kupcima također se sviđa

3,32 EUR
25,00 kn s PDV-om
Suhe šljive
Med sa kestenima -200g

Sastojci: Med kesten/bagrem 100 g., Kuhani kesteni 100 g.
Neto količina: 200 g

Karakteristike: Kestenov med specifične je tamne crvenosmeđe boje. Karakterističnog intenzivnog mirisa i gorkastog i aromatičnog okusa.

Med sa kestenima -200g

Način upotrebe: Koristi se zasebno, ali i uz tople napitke kao zdravi zaslađivač (čaj, kava, frape...), Idealan je za pripremu slastica zbog svog okusa, kao namaz na kruh i u slanim jelima kao dodatak.

Način čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu na sobnoj temperaturi.

Med sa kestenima -200g

Napomena:Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.

Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži

Med sa kestenima -200g

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska