Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Suncokretov med

 

Med od suncokreta je specifične žuto-narandžaste boje, specifičnog okusa i mirisa. Pripada u cijenjenije vrste meda u svijetu zbog visoke koncentracije cvjetnog praha i minerala u medu.

Preporučuje se srčanim bolesnicima, starijim osobama kojima je potreban odmor i dodatna energija, kao i djeci u razvoju. Brzo se kristalizira.

Koristi se kod tegoba vezanih uz dišne puteve (upala grla i sinusa)  i blagotvorno djeluje kod probavnih, plućnih i bubrežnih oboljenja. Prirodno je sredstvo za liječenje svih vrsta upala. Ubrzava zarastanje rana. Suncokretov med je iznenađujuće koristan za zdravlje probave i podržava brže zacjeljivanje rana i oporavak nakon infekcija dišnih putova, prvenstveno kao rezultat snažnog antibakterijskog djelovanja.

Jedna od najomiljenijih i najkorištenijih prirodnih lijekova koje ima gotovo svako kućanstvo jest dragocjeni nektar pčela – med. Iako najčešće služi kao zaslađivač za čaj, on je iznimno vrijedan lijek u oralnoj i u lokalnoj upotrebi te djelotvorno kozmetičko sredstvo. Postoji mnogo vrsta meda, a svaka od njih je – ljekovita. Svaki med je biokatalizator i dobar je za probavu

Sirovi suncokretov med smatra se prirodniom superhranom i igra važnu ulogu kao antioksidans, protuupalno i antibakterijsko sredstvo.

Izvor: Dr.Peter Kapšt-Apiterapija -Liječenje pčelinjim proizvodima

 

.

Share
5.00 out of 5 based on 9 customer ratings
9 recenzije korisnika

Suncokretov med – 900 g

8,45  s PDV-om63,67 HRK

Pakiranje: 900 g
Kategorija:
900 g
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Suncokretov med – 900 g

Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska. Područje Đakovštine i Čepina.
Vrijeme proizvodnje: lipanj/srpanj

Suncokretov med – 900 g

Karakteristike: Koristi se kod tegoba vezanih uz dišne puteve (upala grla i sinusa) i blagotvorno djeluje kod probavnih, plućnih i bubrežnih oboljenja. Prirodno je sredstvo za liječenje svih vrsta upala. Ubrzava zarastanje rana.

Suncokretov med – 900 g

Način upotrebe: Koristi se zasebno, ali i uz tople napitke kao zdravi zaslađivač (čaj, kava, frape...), za pripremu slastica, kao namaz na kruh i u slanim jelima kao dodatak.

Suncokretov med – 900 g

Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi. Ako je med kristalizirao,staklenku uronite u posudu sa toplom vodom (max. temperature 40°C).

Suncokretov med – 900 g

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska

Suncokretov med – 900 g

Napomena: Kristalizacija je prirodno svojstvo meda i dokaz je da je med ispravan i prirodan.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Neto količina - 900 g