Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Med i pelin sa propolisom

Med sa pelinom uz dodatak propolisa je proizvod koji djeluje na širok spektar bolesti i tegoba te pomaže u liječenju raznih stanja u organizmu. Ovaj prpravak djeluje protiv virusa, bakterija i gljivica što mu omogućava Slatki pelin koji je u sastavu proizvoda. Alkoholna tinktura slatkog pelina umješana u med i dodatak propolisa ovaj proizvod čini močnim sredstvom u borbi sa navedenim problemima. Slatki pelin biljka odlična je za dišne putove i ostale plućne bolesti kao i za sve raspiratorne probleme.

Propolis je jedan od onih mudrih lijekova prirode koji ubija sve što smeta zdravom organizmu. Brojnim istraživanjima je utvrđeno da je propolis prirodni anestetik, antioksidant, antiseptik, antibiotik, da djeluje protiv većine virusa uključujući i virus gripe.

pelin-med

Ljekovitost slatkog pelina spada u biljke koje pored svog antivirusnog, antibakterijskog i antigljivičnog djelovanja uništava širok spektar parazita koji žive u organizmu. Može se koristiti i preventivno, kao i za sljedeće bolesti i tegobe:

  • snižavanje povišene tjelesne temperature
  • kod groznice
  • virusa
  • bakterija
  • gljivica

pelin-med

U posljednje vrijeme Slatki pelin se spominje u kontekstu borbe protiv Koronavirusa i Covida. Naime mnoga su istraživanja pokazala kako pripravci od slatkog pelina kao dodatak prehrani učinkovito djeluju na zdravlje poglavito kao pomoć kod tumorskih oboljenja, i podizanja imuniteta. Sve više ga se upotrebljava zadnjih mjeseci u borbi sa korona virusom. U svakom slučaju korištenjem ovoga izvanrednog proizvoda svome organizmu ćete napraviti puno dobrih stvari i zaštitit ćete ga od raznih vanjskih utjecaja, virusa i bakterija.

Share
5.00 out of 5 based on 4 customer ratings
4 recenzije korisnika

Med i Pelin-250g

9,95  s PDV-om74,97 HRK

Pakiranje: 250 g
Kategorija:
Med i pelin sa propolisom Med sa pelinom uz dodatak propolisa je proizvod koji djeluje na širok spektar bolesti i tegoba te pomaže u liječenju raznih stanja u organizmu. Ovaj prpravak djeluje protiv virusa, bakterija i gljivica što mu omogućava Slatki pelin koji je u sastavu proizvoda. Alkoholna tinktura slatkog pelina umješana u med i […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Med i Pelin-250g

Sastojci: Med bagrem 96 %, tinktura slatkog pelina 3% , propolis 1,%

Med i Pelin-250g

Način čuvanja: Čuvati na suhom I tamnom mjestu.
Primjena: Pripravak se konzumira 2-3 čajne žlice dnevno-samostalno ili sa vodiom, čajem ili sokom.. Isto se odnosi na odrasle i na djecu od 2 godine starosti.

Med i Pelin-250g

Neto količina: 250g
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži

Med i Pelin-250g

Napomena:
Svi tekstovi i članci su pisani u dobroj namjeri i kao neobavezni savjeti temeljeni na iskustvima i literaturi i kao takvi ne predstavljaju zdravstvene tvrdnje. Proizvod koristite na vlastitu odgovornost. Proizvod se ne preporučuje osobama koje su alergične na pčelinje proizvode i općenito imaju problema sa alergijama. Ukoliko koristite lijekove posavjetujte se sa liječnikom. O svim možebitnim pitanjima tražite savjet od stručne osobe, liječnika ili lijekarnika.

Med i Pelin-250g

Proizvodi i puni : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska