Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

MED BAGREM

 

Med bagrem izuzetno je lagan i ukusan, izrazito svijetle boje i blagog mirisa. Zbog svojih karakteristika ubraja se u najcjenjenije vrste meda. U svom sastavu sadrži više fruktoze od glukoze, stoga se sporo kristalizira i mjesecima ostaje u tekućem stanju.

Bagremov med pomaže kod nesanice i umiruje previše nadraženi živčani sustav. Otklanja posljedice nagomilanog stresa. Odličan za dišne puteve i protiv kašlja, vrtoglavice i klimakteričnih tegoba. Preporučuje se djeci, rekonvalescentima i pušačima. Med od bagrema je vrlo cjenjen kod bronhitisa i jedan je od najkorištenijih vrsta meda kod nas.

Preporučuje se uzimanje prije spavanja kao dodatak biljnim čajevima. Posebno je učinkovit s čajem od kamilice, gospine trave ili matičnjaka, koji pojačavaju njegovu učinkovitost.

Izvor: Dr.Peter Kapšt-Apiterapija -Liječenje pčelinjim proizvodima

Akazienhonig

Share

Med bagrem – 700 g

9,45  s PDV-om71,20 HRK

Pakiranje: 700g
Kategorija: ,
700 g
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Med bagrem – 700 g

Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska. Područje Slavonije - sjeverni obronci Dilja i rubni djelovi Kopačkog rita u Baranji.
Vrijeme proizvodnje: svibanj/lipanj

Med bagrem – 700 g

Karakteristike: Svjetlo žute boje, blagog okusa i ukusnog mirisa. Dugo ostaje u tekućem stanju i jedan je od vrsta meda koji vrlo sporo kristalizira

Med bagrem – 700 g

Način upotrebe: Koristi se zasebno, ali i uz tople napitke kao zdravi zaslađivač (čaj, kava, frape...), za pripremu slastica, kao namaz na kruh i u slanim jelima kao dodatak. Bagremov med nezamjenjiv je u pravljenju kolača i slastica.

Med bagrem – 700 g

Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi. Ako je med kristalizirao, staklenku uronite u posudu sa toplom vodom (max. temperature 40°C).

Med bagrem – 700 g

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska

Med bagrem – 700 g

Napomena: Kristalizacija je prirodno svojstvo meda i dokaz je da je med ispravan i prirodan.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Neto količina - 250 g. ,450 g, 900 g