Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično značenje. Jedan od takvih je poslovno darivanje. Sve što vam treba je da primatelja oduševite i razveselite, ali i da se isteknete među konkurencijom. Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete.

Poklon paket Kockasto srce je predviđen za darivanje poslovnih partnera, kupaca ili općenito kao dar pažnje. Sastoji se od biranih domaćih proizvoda vrhunske kvalitete.

Ovo exluziv poklon pakiranje sadrži proizvode koji odražavaju raznolikost vrsta i okusa Hrvatske. Ekološki prihvatljiva ambalaža koja je 100% reciklirajuća daje ovome paketu dodatnu vrijednost.

Poklon paket Kockasto srce sadrži:

  • Domaći med u ukrasnoj staklenki Srce 160g
  • Domaći sapun od meda 30g
  • Svijeća od pčelinjeg voska u svijećnjaku od maslinovog drveta
  • Kamena žlica za med
 
POSLOVNI DAROVI

Poklonite svojim poslovnim partnerima i klijentima originalni i zdravi poklon.

Za poslovne subjekte (poduzeća, obrte, suvenirnice, turističke zajednice..i druge) nudimo mogućnost brandiranja proizvoda njihovim logom, sloganom ili porukom.

Nudimo široku lepezu proizvoda za poslovne subjekte – od pojedinačnih proizvoda pogodnih za jednostavno i praktično darivanje do gotovih poklon košara i paketa-aranžiranih i dekoriranih prema prigodi.

Zašto izabrati poslovne poklone?

*Ostajete u kontaktu s klijentima
Neovisno o tome gdje se nalazio klijent, bilo to u ulici do vašeg poduzeća ili na drugoj strani države ili kontinenta, pokloni, čak i oni mali, klijentu će biti podsjetnik na vas.  Nije loše biti nekome „na pameti“ i onda kada niste na sastanku ili u mail prepisci.

*Ističete se od konkurencije
Vjerojatno niste jedini poslovni partner s kojim klijent surađuje, ali dobrim izborom poklona možda ćete im postati najdraži. U svakom slučaju ćete se istaknuti od ostalih.

*Osnažujete vlastiti brend
Personalizirani poklon koji će se klijentu svidjeti automatski će povezivati s vama i vašom firmom.

Share

Kockasto srce

23,23 EUR
175,00 kn s PDV-om

Kategorija:
Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično značenje. Jedan od […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (Maestro , VISA, VISA Premium PBZ Card)
Dostava: 38,00 Kn (besplatna za sve narudžbe preko 399,00 kn) 2-4 radnih dana
Share
Kockasto srce

Sadržaj-neto količina:
1xDomaći med u ukrasnoj staklenki Srce 160g,
1xDomaći sapun od meda 30g,
1xSvijeća od pčelinjeg voska u svijećnjaku od maslinovog drveta,
1xKamena žlica za med

Kockasto srce

Najbolje upotrijebiti do:Otisnuto na ambalaži

Kockasto srce

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska