Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

 

Svijeća od pčelinjeg voska u kamenoj posudi

 

Ova exlusiv svijeća od pčelinjeg voska je pogodna za darivanje kao poklon ili za uživanje u mirnim trenutcima opuštanja. Premium ukrasna kamena svijeća je idealna za višekratno korištenje jer ju jednostavno možete ugasiti i poklopiti te ju kasnije ponovo koristiti. Lijep dizajn i prirodni pčelinji vosak će se lijepo uklopiti u svako okruženje i biti ukras na vašem stolu.

 

 

Svijeće  od 100% čistog pčelinjeg voska

imaju duže vrijeme  sagorijevanja koje je bez dima, toplim prirodnim sjajem i ugodnom aromom meda koja će oduševiti vaša osjetila. Kao i kod svih proizvoda Pčelarstva Veber, naše svijeće  su ekološki prihvatljive, ručne izrade sa  prirodnim sastojcima i bez toksina.

Vrijeme gorenja se može značajno produžiti  ako svijeću održavamo na način da fitilj povremeno podrežemo, vosak sa krajnjih stijenki svijeće nanosimo prema sredini svijeće odnosno fitilju te da svijeću povremeno ugasimo i ponovo zapalimo.

Prirodne boje I nijanse

Pčelinji vosak se vadi iz medenih okvira te može biti u raznim bojama  -od blijedo bež do tamno karamela. Boja pčelinjeg voska ovisi o tome ćime su se pčele hranile u određeno doba godine , također boja može varirati s promjenom godišnjeg doba i  mjestom pčelinjaka. Pčelinji vosak je prirodni proizvod kojeg proizvode pčele, a varijacije u nijansama su nešto što je normalno I očekivano.

Share

Kamena svijeća

5,57  s PDV-om41,97 HRK

  Svijeća od pčelinjeg voska u kamenoj posudi   Ova exlusiv svijeća od pčelinjeg voska je pogodna za darivanje kao poklon ili za uživanje u mirnim trenutcima opuštanja. Premium ukrasna kamena svijeća je idealna za višekratno korištenje jer ju jednostavno možete ugasiti i poklopiti te ju kasnije ponovo koristiti. Lijep dizajn i prirodni pčelinji vosak […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Kamena svijeća

Napomena: Čuvati na suhom I tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti I izvora topline. Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora I čuvati van dohvata djece.

Kamena svijeća

Proizvodi: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska
Neto količina: 100 gr