Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

 

Ukrasna kučica -Hotel za pčele i druge insekta

Hotel za pčele i kukce je  stvoren da pruži utočište insektima, pčelama. Sastoji se od nekoliko različitih odjeljaka koji kukcima pružaju mogućnost gniježđenja – osobito tijekom zime, nudeći sklonište ili utočište mnogim vrstama kukaca. Njihova je svrha udomljavanje oprašivača.

Pčele su neizostavan dio prirode! Postavljanjem ovoe ukrasne kučice pomažete im da obavljaju svoj koristan posao. Hotel mora biti postavljen na sunčano mjesto, zaštićeno od vjetra i kiše. Prednji dio s otvorom treba postaviti na osunčanu stranu. Na stražnjoj strani nalazi se otvor za lakše vješanje. Napravljeno od drveta.

Share

Hotel za pčele

9,90  s PDV-om74,59 HRK

Kategorija:
  Ukrasna kučica -Hotel za pčele i druge insekta Hotel za pčele i kukce je  stvoren da pruži utočište insektima, pčelama. Sastoji se od nekoliko različitih odjeljaka koji kukcima pružaju mogućnost gniježđenja – osobito tijekom zime, nudeći sklonište ili utočište mnogim vrstama kukaca. Njihova je svrha udomljavanje oprašivača. Pčele su neizostavan dio prirode! Postavljanjem ovoe […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana

Nema na zalihi

Share
Hotel za pčele

Proizvodi : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska