Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Gift Box-Mens Health

 

Gift Box-Means health je exluzivni poklon paket namjenjen modernom muškarcu prepun kvalitetnih i originalnih proizvoda. Svaki muškarac će biti zadovoljan odabirom ovoga paketa, kao poklona za njega jer osim što sadrži prirodne i autohtone proizvode koji su blagotvorni za zdravlje, on odražava i stil i karakter modernog muškarca. Zašto je ovo poklon pakiranje “must have” prilikom odabir poklona za njega najbolje će otkriti proizvodi koje smo pomno odabrali i stavili unutar poklon kutije. Pokušali smo doćarati brigu za zdravlje, sklonosti i hobije, ali i razigranost i lepršavost lakoće življenja.

Unutar poklon pakiranja nalaze se sljedeći HAND MADE proizvodi:
  • Premium Krema za ruke sa propolisom iz kolekcije Prirodna kozmetika -mala tubica koja će naći svoje mjesto u kako u poslovnoj torbi tako i u messenger bagu -posebno je osmišljena za iznimno suhu, grubu i ispucalu kožu ruku. Štiti od vjetra, hladnoće i daje rukama svilenkasti i meki dodir.
  • Propolis spray -za svaki džep, toalet torbicu ili nesseser kao prva pomoć kod kašlja, grlobolje, paradentoze, bolnog zubnog mesa, porezotina, opeklina, gljivica…štiti i obnavlja…Direktno od pčelara sa vlastitog pčelinjaka
  • Perga plus+ -premium proizvod sa vrhunskim sastojcima perge, cvjetnog praha, propolisa i meda. Visoko kvalitetana mješavina za podizanje imuniteta i održavanje općeg stanja organizma, ali i pomoć kod mnogobrojnih tegoba, a naručito kod problema sa prostatom i probavom.
  • Medica ili medena rakija je tradicionalno hrvatsko piće. Jedinstven lagani i voćni okusi i prepoznatljivi medeni miris zahvaljuje biranim sastojcima i najkvalitetnijem medu.
  • Bagremov med sa orasima – domaći orasi i kvalitetan med su dobitna kombinacija za zdravlje i formu muškarca. Osim što djeluju na libido također popravljaju i opće stanje i moć muškaraca.
  • Pčelinji vosak
  • Etui za vizitke od maslinovog drveta
  • Drvena žlica za med
  • Orasi u ljusci

Posebnu pozornost smo posvetili odabiru detalja, materijala i pakiranju samoga poklon paketa. Unutrašnjost je upotpunjena dekorativnim plodovima -orasima u ljusci i lješnjacima.

Sve zajedno u prirodnoj slamici te umotano u svilenkasti papir sa poklon karticom na koju ćemo rado napisati vašu poruku, čestitku ili pozdrav. Prilikom odabira vanjske generičke naljepnica vodili smo računa da bude decentna i nenapadna, a opet moderna i interesantna te da daje poseban začin eleganciji.

Kada poklanjate, poklanjajte sa stilom.

 

 

Kao primjer savršenog stila

                             –Gift Box-Mens Health

 

 

 

Kada poklanjate, poklanjajte sa stilom.

Share
5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 recenzija korisnika

Gift box-Mens Health

49,77  s PDV-om374,99 HRK

Kategorija:
Gift Box-Mens Health   Gift Box-Means health je exluzivni poklon paket namjenjen modernom muškarcu prepun kvalitetnih i originalnih proizvoda. Svaki muškarac će biti zadovoljan odabirom ovoga paketa, kao poklona za njega jer osim što sadrži prirodne i autohtone proizvode koji su blagotvorni za zdravlje, on odražava i stil i karakter modernog muškarca. Zašto je ovo […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Gift box-Mens Health

Sastojci-neto količina: 1xKrema za ruke 50ml, 1xPropolis spray 10ml, 1xMješavina Perga+ 140 g, 1xMed sa orasima 140 g,1xetuim za vizitke, 1xDrvena žlica za med, 1xMedica 0,2l, Orasi u ljusci, Pčelinji vosak

Gift box-Mens Health

Proizvodi i puni : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska

Gift box-Mens Health

Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Napomena: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.