Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Gift bag-Mediterranean sea

ova lijepa suvenir vrečica od jute je dizajnirana kao originalni morski suvenir sa pomno odabranim domaćim hanmade proizvodima koji su u samom vrhu po svojoj kvaliteti i sastojcima.

Mirisi i okusi mora i ljeta su nešto posebno i što u nama budi uspomene i siječanja na lijepe trenutke. Upravo to smo ponudili u ovoj poklon vrečici -mirise i okuse ljeta…od zavodljivog mirisa lavande do izvornog domaćeg meda te autohtonih ukrasa i suvenira. Lijepo dekorirana i dezenirana poklon vrečica biti će originalan i poseban dar ili suvenir sa putovanja.

U Gift bagu Mediteran sea donosimo sljedeće:

  • 100% matični sok aronija 200 ml
  • Suvenir magnet-Škure sa motivom Croatia
  • Suvenirski med u ukrasnoj staklenki 160g
  • Lavanda paketić
  • Drvena žlica za med
  • Sapun od meda

SUVENIRI ZA TURIZAM

Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova.

Što je to po čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” koje svatko tko je u posjetnu Hrvatskoj želi ponijeti svojim kućama. Prvenstveno su to gastro proizvodi i suveniri koje su stranci konzumirali tijekom boravka na moru pa ih sada žele i ponijeti u svoju domovinu. Rijeć je o vinima, maslinama, bademima, smokvama, čokoladama, suhomesnatim proizvodima, maslinovom ulju, tarfufima, medu i proizvodima od meda te ostalim delicijama i delikatesama. Naravno neizostavne su i domaće rakije i likeri kao i vrhunski sirevi te razni morski plodovi.

S obzirom na to da miris od svih osjetila najuspješnije evociraju uspomene, turisti u Hrvatskoj često kupuju paketiće lavande, ali i svijeće od mirisnog pčelinjeg voska, unikatne rukotvorine i proizvodi od keramike, metala, drveta i kamena te ostali autohtoni suveniri kao i ručno rađeni nakit.

Med je jedinstvena hrana iz prirode koje za nas prikupljaju naše pčele. Med je onakav kakvog su ga naše pčele donijele i u neizmjenjenom obliku dolazi pred naše kupce- bez industrijske prerade i drugih dodataka.

Naši pčelinji proizvodi su 100 % prirodni i sakupljani na lokalitetima netaknute prirode širom Republike Hrvatske. Hrvatske vrste meda slove za jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gift

Share

Gift bag-Mediterranean sea

10,29  s PDV-om77,53 HRK

Kategorija:
Gift bag-Mediterranean sea ova lijepa suvenir vrečica od jute je dizajnirana kao originalni morski suvenir sa pomno odabranim domaćim hanmade proizvodima koji su u samom vrhu po svojoj kvaliteti i sastojcima. Mirisi i okusi mora i ljeta su nešto posebno i što u nama budi uspomene i siječanja na lijepe trenutke. Upravo to smo ponudili […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Gift bag-Mediterranean sea

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla R.Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do Otisnuto na ambalaži

Gift bag-Mediterranean sea

Neto količina-sastav
1x100% matični sok aronija 200 ml
1xSuvenir magnet-Škure sa motivom Croatia
1xSuvenirski med u ukrasnoj staklenki 160g
1xLavanda paketić
1xDrvena žlica za med
1xSapun od meda 40g