Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Kušajte liniju naših gastro delikatesnih medova sa dodacima voća

 

Kušajte liniju naših gastro medova sa dodacima voća-najboljih oraha i izbranih lješnjaka iz vlastite proizvodnje te badema, smokava ili suhih šljiva. Delikatesa za prste polizat’.

 

Poklon staklenka Delikatesni Gastro med sa dodacima je idealna za darivanje onih do kojih vam je stalo jel smokve su jedan od onih sastojaka koji u kombinaciji sa najkvalitetnijim bagremovim medom ostavljaju dojam ozbiljnosti i razigranosti te odaju da vam je stalo do onoga kojemu poklanjate.

SUVENIRI ZA TURIZAM

Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova.

Što je to po čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” koje svatko tko je u posjetnu Hrvatskoj želi ponijeti svojim kućama. Prvenstveno su to gastro proizvodi i suveniri koje su stranci konzumirali tijekom boravka na moru pa ih sada žele i ponijeti u svoju domovinu. Rijeć je o vinima, maslinama, bademima, smokvama, čokoladama, suhomesnatim proizvodima, maslinovom ulju, tarfufima, medu i proizvodima od meda te ostalim delicijama i delikatesama. Naravno neizostavne su i domaće rakije i likeri kao i vrhunski sirevi te razni morski plodovi.

S obzirom na to da miris od svih osjetila najuspješnije evociraju uspomene, turisti u Hrvatskoj često kupuju paketiće lavande, ali i svijeće od mirisnog pčelinjeg voska, unikatne rukotvorine i proizvodi od keramike, metala, drveta i kamena te ostali autohtoni suveniri kao i ručno rađeni nakit.

Med je jedinstvena hrana iz prirode koje za nas prikupljaju naše pčele. Med je onakav kakvog su ga naše pčele donijele i u neizmjenjenom obliku dolazi pred naše kupce- bez industrijske prerade i drugih dodataka.

Naši pčelinji proizvodi su 100 % prirodni i sakupljani na lokalitetima netaknute prirode širom Republike Hrvatske. Hrvatske vrste meda slove za jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gift

 

Share

Delikatesni med – 250 g

5,97  s PDV-om44,98 HRK

Pakiranje: 250 g
Kategorija:
Kušajte liniju naših gastro delikatesnih medova sa dodacima voća   Kušajte liniju naših gastro medova sa dodacima voća-najboljih oraha i izbranih lješnjaka iz vlastite proizvodnje te badema, smokava ili suhih šljiva. Delikatesa za prste polizat’.   Poklon staklenka Delikatesni Gastro med sa dodacima je idealna za darivanje onih do kojih vam je stalo jel smokve […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Delikatesni med – 250 g

Način čuvanja: Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Napomena: Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.

Delikatesni med – 250 g

Sastojci-neto količina: Bagremov med sa dodacima suhog voća 250g (150 g bagremov med, 100 g dodatak suhog voća)
Dodaci: Orasi. Lješnjaci, smokve, suhe šljive, bademi

Delikatesni med – 250 g

Proizvodi i puni : Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska