Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Gastro medeni paket

 

Gastro medeni paket je suvenirsko poklon pakiranje i sadrži 4 vrste meda sa raznih područja Hrvatske. Ako želite nekoga iznenaditi, a pritom ga darivati zdravim i praktičnim poklonom Medeni gastro paket je idealni proizvod za vas. Ovaj medeni paket ocrtava svu raznolikost i bogatstvo okusa sa raznovrsih lokaliteta u našoj zemlji.

SUVENIRI ZA TURIZAM

Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova.

Što je to čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” koje svatko tko je u posjetnu Hrvatskoj želi ponijeti svojim kućama. Prvenstveno su to gastro proizvodi i suveniri koje su stranci konzumirali tijekom boravka na moru pa ih sada žele i ponijeti u svoju domovinu. Rijeć je o vinima, maslinama, bademima, smokvama, čokoladama, suhomesnatim proizvodima, maslinovom ulju, tarfufima, medu i proizvodima od meda te ostalim delicijama i delikatesama. Naravno neizostavne su i domaće rakije i likeri kao i vrhunski sirevi te razni morski plodovi.

S obzirom na to da miris od svih osjetila najuspješnije evociraju uspomene, turisti u Hrvatskoj često kupuju paketiće lavande, ali i svijeće od mirisnog pčelinjeg voska, unikatne rukotvorine i proizvodi od keramike, metala, drveta i kamena te ostali autohtoni suveniri kao i ručno rađeni nakit.

Med je jedinstvena hrana iz prirode koje za nas prikupljaju naše pčele. Med je onakav kakvog su ga naše pčele donijele i u neizmjenjenom obliku dolazi pred naše kupce- bez industrijske prerade i drugih dodataka.

Naši pčelinji proizvodi su 100 % prirodni i sakupljani na lokalitetima netaknute prirode širom Republike Hrvatske. Hrvatske vrste meda slove za jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gift

Share

Gastro medeni paket- 4x150g

16,46  s PDV-om124,02 HRK

Kategorija:
Gastro medeni paket   Gastro medeni paket je suvenirsko poklon pakiranje i sadrži 4 vrste meda sa raznih područja Hrvatske. Ako želite nekoga iznenaditi, a pritom ga darivati zdravim i praktičnim poklonom Medeni gastro paket je idealni proizvod za vas. Ovaj medeni paket ocrtava svu raznolikost i bogatstvo okusa sa raznovrsih lokaliteta u našoj zemlji. […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share
Gastro medeni paket- 4x150g

Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska.
Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska

Gastro medeni paket- 4x150g

Način upotrebe: Koristi se zasebno, ali i uz tople napitke kao zdravi zaslađivač (čaj, kava, frape...), za pripremu slastica, kao namaz na kruh i u slanim jelima kao dodatak.

Gastro medeni paket- 4x150g

Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi. Ako je med kristalizirao,staklenku uronite u posudu sa toplom vodom (max. temperature 40°C)

Gastro medeni paket- 4x150g

Neto količina: 4*150 g
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži

Gastro medeni paket- 4x150g

Napomena: Kristalizacija je prirodno svojstvo meda i dokaz je da je med ispravan i prirodan.