Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Birajte između najkvalitenijih mednih mješavina za imunitet prezentirane u malim ukrasnim staklenkama idealne za turitičku prodaju ili kao dodatak za neki poklon paket ili vrečicu. Funkcionalno i zdravo.

Imunomed               Đumbir-med-limun              Med sa aronijom i propolisom              Bronhial                                             

SUVENIRI ZA TURIZAM

Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova.

Što je to čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” koje svatko tko je u posjetnu Hrvatskoj želi ponijeti svojim kućama. Prvenstveno su to gastro proizvodi i suveniri koje su stranci konzumirali tijekom boravka na moru pa ih sada žele i ponijeti u svoju domovinu. Rijeć je o vinima, maslinama, bademima, smokvama, čokoladama, suhomesnatim proizvodima, maslinovom ulju, tarfufima, medu i proizvodima od meda te ostalim delicijama i delikatesama. Naravno neizostavne su i domaće rakije i likeri kao i vrhunski sirevi te razni morski plodovi.

S obzirom na to da miris od svih osjetila najuspješnije evociraju uspomene, turisti u Hrvatskoj često kupuju paketiće lavande, ali i svijeće od mirisnog pčelinjeg voska, unikatne rukotvorine i proizvodi od keramike, metala, drveta i kamena te ostali autohtoni suveniri kao i ručno rađeni nakit.

Med je jedinstvena hrana iz prirode koje za nas prikupljaju naše pčele. Med je onakav kakvog su ga naše pčele donijele i u neizmjenjenom obliku dolazi pred naše kupce- bez industrijske prerade i drugih dodataka.

Naši pčelinji proizvodi su 100 % prirodni i sakupljani na lokalitetima netaknute prirode širom Republike Hrvatske. Hrvatske vrste meda slove za jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gift

Share

Funkcionalni med -80 g

3,32 EUR
25,00 kn s PDV-om

Kategorija:
Birajte između najkvalitenijih mednih mješavina za imunitet prezentirane u malim ukrasnim staklenkama idealne za turitičku prodaju ili kao dodatak za neki poklon paket ili vrečicu. Funkcionalno i zdravo. Imunomed               Đumbir-med-limun              Med sa aronijom i propolisom              Bronhial    […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (Maestro , VISA, VISA Premium PBZ Card)
Dostava: 38,00 Kn (besplatna za sve narudžbe preko 399,00 kn) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Funkcionalni med -80 g

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla R.Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži

Funkcionalni med -80 g

Neto količina 80 g
(1xImunomed 80g ili 1xMed đumbir 80g ili 1xMed sa aronijom i propolisom 80g ili 1xBronhial 80g)

Sastojci
Imunomed -Med cvjetni 40%, med bagrem 31,8 %, med kesten 22%, propolis 20 ml 1,2 %, cvjetni prah 5%
Đumbir med-: Med bagrem 97%, đumbir u prahu 2%.,limunov sok 1%
Med sa aronijom i propolisom- Med bagrem 93% , matični sok aronije 5,8% , propolis 1,2 %
Bronhial- Med Bagrem 70%, Med Cvjetni 20%, Propolis 1,2%, Anis 8,8%