Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Elegant box

Elegantan je, luksuzan i jedinstven!

Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji tek naizgled ima simbolično značenje. Jedan od takvih je poslovno darivanje. Sve što vam treba je da primatelja oduševite i razveselite, ali i da se isteknete među konkurencijom. Naš zadatak je da pokloni koje ćete darivati izgledaju odlično i da ispune očekivanja onih koje darujete.

Poklon paket  Elegant box je jedan od naših najprodavanijih paketa. Posebno smo se trudili dati ovome paketu notu luksuza i stila kroz ambalažu i aranžiranje. Bogata mašna i dekoracija i decentna i umjerena poklon kutija atavljaju poklon paket  Elegant box u premium kategoriju darova.

Ovo exluzivno poklon pakiranje sadrži proizvode koji odražavaju raznolikost vrsta i okusa Hrvatske.

  • Liker Medica/Višnja 100 ml
  • Svijeća u čaši od pčelinjeg voska
  • Med sa dodacima 140(smokva, orah, lješnjak ili badem)
  • Pčelinji vosak

Prilagođeni pokloni

 

Personalizirajte svoje darove dodavanjem logotipa vaše tvrtke na pakiranje ili kreirajte poruku ili čestitku koju ćemo za vas ispisati te umetnuti unutar poklon paketa. Također imate mogućnost besplatno ispisati prilagođenu poklon karticu s logotipom vaše tvrtke.
Da biste provjerili našu kompletnu ponudu korporativnih poklona, posjetite našu web stranicu: www.pcelarstvo-veber.hr
Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite pomoć pri naručivanju, nazovite nas. Također nas možete kontaktirati na [email protected]   

Umatanje i aranžiranje –Posebno se brinemo za umotavanje i aranžiranje svih naručenih poklon paketa i košara. Vaš će poklon biti upotpunjen vrpcom ili mašnom u boji u skladu sa dizajnom i izgledom paketa te rukom ispisanom karticom s vašom osobnom porukom.

Share

Elegant box

24,16 EUR
182,00 kn s PDV-om

Kategorija:
Elegant box Elegantan je, luksuzan i jedinstven! Na koji način ostaviti dobar dojam- pitanje je koje si podjednako često postavljamo u privatnom kao i u poslovnom životu. Pravi potezi mogu imati iznimne učinke i biti nam saveznik u ostvarenju naših ciljeva. Kada darujete onda je važan svaki potez koji ćete napraviti, čak i onaj koji […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata (Maestro , VISA, VISA Premium PBZ Card)
Dostava: 38,00 Kn (besplatna za sve narudžbe preko 399,00 kn) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Elegant box

strong>Proizvodi: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: R.Hrvatska

Napomena: Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Van dohvata sunčeve svjetlosti i izvora topline. Zapaljenu svijeću ne ostavljati bez nadzora I čuvati van dohvata djece.

Elegant box

Neto količina:
1xLiker Medica/Višnja 100 ml, 1xSvijeća u čaši od pčelinjeg voska, 1xMed sa dodacima 140(smokva, orah, lješnjak ili badem), 1xPčelinji vosak
Aražman i dekoracija

Najbolje upotrijebiti do:Otisnuto na ambalaži