Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

 

Đumbir med limun je medna mješavina za izrazito podizanje imuniteta prirodnim putem. I med i đumbir i limun imaju svoje osobne prednosti i benefite. Kombinacijom ovih triju sastojaka ostvaruju se i dodatni bonus učinci i zdravstvene prednosti.

Med sa đumbirom i limunom

Astma:  Mješavina meda i đumbira, zajedno s crnim paprom, može tretirati ili smanjiti učinke astme. To je prirodno umirujuća i protuupalna mješavina koja oslobađa napetost i potiče protok kisika u pluća i opuštanje krvnih žila u plućima.

Problemi sa dišnim putevima – Mješavina meda i đumbira izvrstan je ekspektorant i stoga pruža trenutno olakšanje osobama koje pate od kašlja, hladnoće, grlobolja i curenja. U kombinaciji sa limunom dodaje i Viamin C.

Maligne bolesti : Prema istraživanjima Đumbir se povezuje sa smanjenjem mučnina i povračanja nakon liječenja malignih bolesti odnosno zračenja i kemoterapija. Đumbir ubrzava pražnjenje želuca kroz probavna svojstva, što može spriječiti nelagodu i vjerojatnost mučnine.

ginger

Prevencija raka: U smislu prevencije raka, studije su pokazale da kombinacija meda i đumbira rezultiraju kemoterapijskim svojstvima i poticajima antioksidacijskih enzima koji smanjuju šanse za rast raka i metastaza. Nadalje, i đumbir i med imaju antioksidacijska svojstva, čime se povećava snaga imunološkog sustava tijela. Stoga, konzumacija jedne žličice đumbira i meda s limunom svaki dan je vrlo korisna.

Zdravlje srca:  Med, đumbir i limun su odlični u prevenciji kardio-vaskularnih bolesti jer  ublažuju napetosti krvnih žila, čime se smanjuje krvni tlak i smanjuje vjerojatnost stanja poput ateroskleroze, srčanih udara i moždanog udara.

Izvor: Dr.Peter Kapšt-Apiterapija -Liječenje pčelinjim proizvodima

Share
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Share
5.00 out of 5 based on 1 customer rating
1 recenzija korisnika

Đumbir med limun – 250 g

55,00 kn s PDV-om

Kategorija:
250 g
Plaćanje na rate: Do 6 rata (odabirom opcije plaćanja putem WSPay-a)
Dostava: 34,00 Kn (besplatna za narudžbe preko 399,00 kn)
Share
Đumbir med limun – 250 g

Sastojci: Med bagrem, đumbir u prahu 20 g.,limunov sok 20 ml.

Đumbir med limun – 250 g

Način upotrebe: Proizvod otopiti u ustima 2-3 ćajne žlice za odrasle ili 1-2 žlice za djecu stariju od 2 godine. Prije upotrebe promješati.

Đumbir med limun – 250 g

Način čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu na sobnoj temperaturi.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži
Neto količina - 250 g
Ne preporučuje se osobama alergičnim na pčelinje proizvode.

Đumbir med limun – 250 g

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla: Republika Hrvatska