Napomena: Slika proizvoda može odstupati od stvarnog izgleda pakiranja.

Product Description

Ukrasna poklon staklenka

 

Poklon staklenka-Delikatesni med je idealna za darivanje onih do kojih vam je stalo jel smokve su jedan od onih sastojaka koji u kombinaciji sa najkvalitetnijim bagremovim medom ostavljaju dojam ozbiljnosti i razigranosti te odaju da vam je stalo do onoga kojemu poklanjate. Možete izabrati između nekoliko opcija punjenja: orasi, lješnjaci, smokve, suhe šljive, bademi. Delikatesni med je idealan kao poklon, gastro suvenir sa puta ili delikatesa-autohtoni proizvod kao sječanje sa ljetovanja.

 

SUVENIRI ZA TURIZAM

Suvenirska linija okusi mediterana prigodna je za prodaju u turizmu kao autohtoni hrvatski gastro suvenir putem suvenirnica, prodajnih štandova, trgovina zdrave hrane i gift shopova.

Što je to po čemu nas prepoznaju stranci i što smatraju najljepšim podsjetnikom na našu zemlju? Nekoliko je grupa proizvoda koji su hit i svojevrsni “must have” koje svatko tko je u posjetnu Hrvatskoj želi ponijeti svojim kućama. Prvenstveno su to gastro proizvodi i suveniri koje su stranci konzumirali tijekom boravka na moru pa ih sada žele i ponijeti u svoju domovinu. Rijeć je o vinima, maslinama, bademima, smokvama, čokoladama, suhomesnatim proizvodima, maslinovom ulju, tarfufima, medu i proizvodima od meda te ostalim delicijama i delikatesama. Naravno neizostavne su i domaće rakije i likeri kao i vrhunski sirevi te razni morski plodovi.

S obzirom na to da miris od svih osjetila najuspješnije evociraju uspomene, turisti u Hrvatskoj često kupuju paketiće lavande, ali i svijeće od mirisnog pčelinjeg voska, unikatne rukotvorine i proizvodi od keramike, metala, drveta i kamena te ostali autohtoni suveniri kao i ručno rađeni nakit.

Med je jedinstvena hrana iz prirode koje za nas prikupljaju naše pčele. Med je onakav kakvog su ga naše pčele donijele i u neizmjenjenom obliku dolazi pred naše kupce- bez industrijske prerade i drugih dodataka.

Naši pčelinji proizvodi su 100 % prirodni i sakupljani na lokalitetima netaknute prirode širom Republike Hrvatske. Hrvatske vrste meda slove za jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

Za inspiraciju pogledajte našu PINTEREST stranicu
https://www.pinterest.com/hrvojebrod/gift

 

Zašto izabrati poslovne poklone?

  • Ostajete u kontaktu s klijentima – Neovisno o tome gdje se nalazio klijent, bilo to u ulici do vašeg poduzeća ili na drugoj strani države ili kontinenta, pokloni, čak i oni mali, klijentu će biti podsjetnik na vas
  • Ističete se od konkurencije – Vjerojatno niste jedini poslovni partner s kojim klijent surađuje, ali dobrim izborom poklona možda ćete im postati najdraži. U svakom slučaju ćete se istaknuti od ostalih.
  • Osnažujete vlastiti brend – Personalizirani poklon koji će se klijentu svidjeti automatski će povezivati s vama i vašom firmom.

Personalizirani pristup

  • Odaberite opcije pakiranja – drvena kutija, kartonska kutija, limena kutija
  • Odaberi opcije aranžiranja – celofan, kraft papir, personalizirana naljepnicaž
  • Odaberite opcije sadržaja – U mogučnosti smo napraviti proizvode i pakete prema vašim željama i prijedlozima

 

Share

Delikatesni med- 400g

9,38  s PDV-om70,67 HRK

Ukrasna poklon staklenka   Poklon staklenka-Delikatesni med je idealna za darivanje onih do kojih vam je stalo jel smokve su jedan od onih sastojaka koji u kombinaciji sa najkvalitetnijim bagremovim medom ostavljaju dojam ozbiljnosti i razigranosti te odaju da vam je stalo do onoga kojemu poklanjate. Možete izabrati između nekoliko opcija punjenja: orasi, lješnjaci, smokve, […]
Plaćanje na rate: Do 6 rata PBZ (Maestro , VISA, VISA Premium) Do 6 rate ZABA (Maestro, Visa debit, Visa Business, Mastercard, Vpay)
Dostava: 4,99 eura (besplatna za sve narudžbe preko 50,00 eura) 2-4 radnih dana
Share

Našim kupcima također se sviđa

Delikatesni med- 400g

Proizvodi i puni: Pčelarstvo Veber, Kvarnerska 17, 35000, Slav.Brod, Hrvatska
Zemlja podrijetla R.Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do Otisnuto na ambalaži

Delikatesni med- 400g

Neto količina 400 g
Sastojci Med od bagrema 250 g. , Suhe smokve 150 g.
Sastojci Med od bagrema 250 g. , Suhe šljive 150 g.
Sastojci Med od bagrema 250 g. , Orasi 150 g.
Sastojci Med od bagrema 250 g. , Lješnjaci 150 g.
Sastojci Med od bagrema 250 g. , Bademi 150 g.